no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی نگهداری میوه و سبزیجات به روش IQF - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی نگهداری میوه و سبزیجات به روش IQF
doc
5000 تومان
4 فروش
خرید

طرح توجیهی نگهداری میوه و سبزیجات به روش IQF


Rate this post

طرح توجیهی نگهداری میوه و سبزیجات به روش IQF

موارد استفاده و کاربرد : نگهداری از مواد غذایی فاسد شدنی و استفاده از آنها در فصول سرد سال
معرفی محصول :

محصول مورد مطالعه طرح حاضر، نگهداری میوه و سبزی به روش IQF می باشد. این محصولات یک ماده غذایی بوده که در تهیه انواع غذاها، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره دارای کاربرد است. میوه و سبزی از جمله مواد غذائی مهم در رژیم غذائی انسان ها محسوب می گردند و بدن بخش عمده ویتامین ها، املاح معدنی ، کالری و سایر مواد مورد نیاز خود را از طریق مصرف آنها بدست می آورد.

اهمیت غذائی سبزی و میوه ها در سطحی است که بیشتر دانشمندان علوم تغذیه و پزشکان مصرف آن را بر انواع گوشت ها ترجیح و توصیه می نمایند بطوری که بخش قابل توجهی از مردم با حذف یا کاهش مواد گوشتی از رژیم غذائی خود، سبزی خوری را پیشه نموده اند. از طرف دیگر برخی میوه و سبزی ها نه به عنوان غذای اصلی بلکه بصورت کمک غذا، مکمل غذا، تنقلات و غیره مصرف می گردند.

وﻟﻲ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮرﻳﻜﻪ ﻣﻲ داﻧﻴﻢ ، ﺳﺒﺰي و ﻣﻴﻮه ﺟﺎت ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻛﺸﺎورزي ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ آﻧﻬـﺎ ﺗﻨﻬـﺎ در ﻓﺼﻮل ﺧﺎﺻﻲ از ﺳﺎل اﻣﻜﺎن ﭘﺬﻳﺮ ﺑﻮده و در ﺳﺎﻳﺮ اﻳﺎم اﻣﻜﺎن دﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑـﻪ آﻧﻬـﺎ وﺟـﻮد ﻧـﺪارد و از ﻃـﺮف دﻳﮕﺮ ﻫﻢ ﺑﺴﻴﺎري از اﻳﻦ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻧﻴﺰ از ﻋﻤﺮ ﻧﮕﻬﺪاري ﺑﺴﻴﺎر ﻛﻮﺗﺎه ﺑﺮﺧﻮردار ﻧﺒﻮده و ﻟﺬا ﻧﻤﻲ ﺗﻮان آﻧﻬـﺎ را ﺑﺮاي ﻓﺼﻮل دﻳﮕﺮ ﺳﺎل ﻧﮕﻬﺪاري ﻛﺮد . از اﻳﻨﺮو ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﺮ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪي ﻣﺼﺮف اﻳﻦ ﻣﺤﺼﻮﻻت در ﻛﻠﻴﻪ ﻓﺼﻮل ﺳﺎل ، روش ﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻔﻲ ﺑﺮاي ﻓﺮآوري و ﻧﮕﻬﺪاري ﺳﺒﺰي و ﻣﻴﻮه در ﺻﻨﻌﺖ ﻣـﻮرد اﺳـﺘﻔﺎده ﻗـﺮار ﻣﻲ ﮔﻴﺮد ﻛﻪ از آن ﺟﻤﻠﻪ ﻣﻲ ﺗﻮان ﺑﻪ ﺧﺸﻚ ﻛﺮدن ، ﻛﻨـﺴﺮو ( ﻗـﻮﻃﻲ ) ﻛـﺮدن ، انجماد ، ﻧﮕﻬـﺪاري در ﺷﺮﺑﺖ ﻏﻠﻴﻆ ﺷﻜﺮ ( ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺮﺑﺎﻫﺎ ) ﻧﮕﻬﺪاري در آب و ﻧﻤﻚ ( ﻣﺎﻧﻨـﺪ ﺷـﻮرﻳﺠﺎت ) و ﻏﻴـﺮه اﺷـﺎره ﻛـﺮد …..

عناوین طرح کارآفرینی نگهداری میوه و سبزیجات به روش IQF شامل :

  • ﻣﻘﺪﻣﻪ
  • – ۱ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱ -۱ ﻧﺎم و ﮐﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت (آﯾﺴﯿﮏ ۳)
  • -۱-۲ ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ
  • -۱-۳ ﺷﺮاﯾﻂ واردات
  • -۱-۴ ﺑﺮرﺳﯽ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺤﺼﻮل ( ﻣﻠﯽ ﯾﺎ ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ )
  • -۱-۵ ﺑﺮرﺳﯽ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﯿﻨﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ داﺧﻠﯽ و ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۶ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﮐﺎرﺑﺮد
  • -۱-۷ ﺑﺮرﺳﯽ ﮐﺎﻻﻫﺎی ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ و ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۸ اﻫﻤﯿﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮑﯽ ﮐﺎﻻ در دﻧﯿﺎی اﻣﺮوز
  • -۱-۹ ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۱۰ ﺷﺮاﯾﻂ ﺻﺎدرات
  • – ۲ وﺿﻌﯿﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ
  • -۲-۱ ﺑﺮرﺳﯽ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﻬﺮهﺑﺮداری و روﻧﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ
  • -۲-۲ ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻃﺮحﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ و ﻃﺮحﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -۲-۳ ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ واردات ﻣﺤﺼﻮل
  • -۲-۴ ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف
  • -۲-۵ ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﺻﺎدرات
  • -۲-۶ ﺑﺮرﺳﯽ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ اوﻟﻮﯾﺖ ﺻﺎدرات
  • -۳ ﺑﺮرﺳﯽ اﺟﻤﺎﻟﯽ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژی و روش ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل در ﮐﺸﻮر و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ دﯾﮕﺮ ﮐﺸﻮرﻫﺎ
  • -۴ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژیﻫﺎی ﻣﺮﺳﻮم در ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۵ ﺑﺮرﺳﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﯿﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺑـﺮآورد ﺣﺠـﻢ ﺳـﺮﻣﺎﯾﻪ ﺛﺎﺑـﺖ ﻣـﻮرد اﻧﺘﻈﺎر
  • -۶ ﺑﺮآورد ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﺎﻣﯿﻦ آن
  • -۷ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺟﺮای ﻃﺮح
  • -۸ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
  • -۹ ﺑﺮرﺳﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﮑﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﯽ و ارﺗﺒﺎﻃﯽ
  • -۱۰ وﺿﻌﯿﺖ ﺣﻤﺎﯾﺖﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ
  • -۱۱ ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﯾﯽ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ

دانلود طرح کسب و کار نگهداری میوه و سبزیجات به روش IQF مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : 74 صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.