no-img
طرح توجیهی

تولید پودر وپلیت یونجه - طرح توجیهی تکمیل تر از سایرین - pdf - تعداد صفحه : 71 صفحه


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
تولید پودر وپلیت یونجه
pdf
9000 تومان
0 فروش
9000 تومان – خرید

تولید پودر وپلیت یونجه


Rate this post

تولید پودر وپلیت یونجه

خلاصه  معرفی محصول

 یونجه

یونجه نباتی علوفهاي است که امروزه کشت آن بسرعت توسعه یافته و سطح کشت زیادتري رابتدریج اشغال خواهد نمود. این نبات داراي سابقه تاریخی بسیار قدیمی میباشد که قدمت آن به ابتداي
تاریخ تمدن میرسد.مبداء یونجه منطقه خاور نزدیک و آسیاي مرکزي است. بنا به نظر وافیلوف روسی مبداء یونجه مرکز خاور نزدیک، آسیاي صغیر، قفقاز، ایران و مناطق کوهستانی ترکمنستان است. به علت اهمیت آن زودتر از هر گیاه علوفهاي دیگر اهلی شده است. یونجه در مناطق داراي آب و هواي قارهاي مشخص سرد و تابستانهاي گرم و خشک رشد و تکامل یافته است. یک بهار دیررس و تابستان کوتاه از مشخصات آب و هواي قارهاي است. این خصوصیات آب و هوایی یا منطقه سازش یونجه در کشور ایران شامل نواحی سردسیر یا مناطق غربی کشور است.

احتمالا موفقیت اصلی این گیاه را میتوان در داشتن سیستم ریشه آن دانست. در نتیجه تکامل رابطه همزیستی بین گیاه و باکتري ریزوبیوم، گیاه یونجه به یک منبع ازت دسترسی مییابد که بعد از گذشت چند هفته این گیاه دیگر به ازت خاك بستگی نخواهد داشت. به علاوه یونجه به دلیل داشتن ریشه عمیق و راست توانایی کسب رطوبت قابل جذب را از اعماق زمین ( تا حدود 5 متر و بیشتر)دارد. این امتیاز امکان نجات گیاه را از خطر طولانی بودن خشکی فراهم میسازد. همچنین یونجه میتواند در شرایط خشکی وسرما به رشد و نمو خود ادامه دهد. ساقههاي خزنده روي زمین یا استولون، ریشههاي خزنده زیر زمینی یا ریزوم و طوقه به خاك نشسته یونجه مقاومت این گیاه را در مقابل سرماي سخت، زمستان و یخبندان افزایش میدهد و ادامه حیات یونجه را در برابر عوامل فوق تضمین میکند.

مبدا اولیه یونجه در ایران:

تاریخ کشت یونجه به دوران مادها و هخامنشیان میرسد. این علوفه درزمان حمله خشایارشاه ( 490 سال قبل از میلاد) از ایران به یونان برده شد و از آنجا به ایتالیا و بالاخره سایر کشورهاي اروپایی منتقل گردید. یونجه در دوره سلسله مادها جزو علوفه اسب محسوب است که به معنی علف مادها Herba Media میشد و به همین جهت ریشه گیاهشناسی آن میباشد.

گیاه شناسی یونجه:

یونجه گیاهی است چندساله با ریشه مستقیم و عمیق و ضخیم که از آن تعداد زیادي انشعابات جانبی پدید میآید. غدههاي باکتري در یونجه در روي ریشههاي ظریف بطور منفرد قرار گرفته است و
شکل استوانهاي و باریک دارد. ساقه یونجه در نزدیک سطح زمین تولید انشعابات زیادي نموده که بمرور زمان چوبی و ضخیم شده و به یک طوقه تبدیل میگردد، بعدها از این محل ساقههاي کوتاه منشعب که تبدیل به ساقههاي بلند و اصلی یونجه میشوند.

کشت یونجه:

یونجه بهترین رشد و نمو را در مناطقی از کشور خواهد داشت که هواي خشک، آفتابی، گرم به همراه منابع آب کافی باشد. بهترین شرایط رشد و نمو مطلوب یونجه را میتوان در جلگه
خوزستان، دشت مغان، منطقه جیرفت ومناطقی مانند آن یافت. از نظر بوم شناسی این مناطق مستعدترین مناطق ایران براي یونجه کاري به شمار میروند.

طرق کشت:

اساساً یونجه به هواي گرم و خشک و آب فراوان احتیاج دارد. زمین شخم خورده درزمستان را در بهار در صورت مناسب بودن شرایط آب و هوایی دیسک زده و بوسیله ماله آن را تسطیح و
هموار مینمایند. پس از آماده شدن زمین بذر را بصورت دست پاش در روي زمین پاشیده و سپستوسط دیسک یا ردیف کار با خاك میپوشانند. یونجه را در مناطق سرد در بهار کشت میکنند ولی درمناطق گرم کشت را بهتر است در پاییز و در صورت عدم امکان اوایل زمستان انجام داد. چون یونجه داراي بذرکوچکی است بایستی آن را درزمینی بکاریم که داراي بستر نرمی میباشد.

از این لحاظ لازم است زمین را علاوه بر دیسک با ماله کاملاً نرم نمود. باید متذکر شد که در خاکهاي رسی عمق بذر را نباید بیش از یک سانتیمتر گرفت در صورتیکه میتوان در خاکهاي شنی یا رسی میزان عمق را خیلی بیشتر از این حد انتخاب نمود. در طریق دستپاشی به میزان بذر بیشتري احتیاج است و این مقدار 25 کیلوگرم یا بیشتر در هکتار میباشد در حالیکه با استفاده از ماشینآلات جدید – معمولا دًر حدود 30 و بذرافشانهاي مخصوص هم در میزان بذر و هم در وقت صرفهجویی میگردد. یکی دیگر از مزایاي استفاده از بذرافشانها کاشت یکنواخت و سهولت در وجین کردن میباشد

برداشت یونجه:

در برداشت یونجه لازم است دقت شود که ساقه آن بریده یا چیده شود و از کنده شدن ساقه باید جلوگیري نمود زیرا این امر منجر به له شدن و صدمه رسیدن به محل قطع میگردد. بهترین تاریخ برداشت یونجه براي بدست آوردن حداکثر عملکرد علوفه توام با ایجاد شرایطی براي 1 بوته هاي مزرعه به گل نشسته / 1 تا 2 / تامین حداکثر مواد غذایی در سالهاي بعد ، مقعی است که 10 5 سانتی متر پیشنهاد میگردد. – باشند.

 

فهرست تولید پودر وپلیت یونجه

 

1 معرفی محصول 

-1-1 مشخصات کلی محصول 16
-2-1 شماره تعرفه گمرکی 16
-3-1 شرایط واردات 16
-4-1 استانداردهاي ملی وجهانی 18
-5-1 قیمتتولید داخلی و جهانی محصول 19
-6-1 موارد مصرف و کاربرد 19
-7-1 کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 22
-8-1 اهمیتاستراتژیککالا در دنیاي امروز 27
-9-1 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 30

 

2 وضعیت عرضه و تقاضا 

-2-1 بررسی ظرفیت بهره برداري و وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي توسعه و -2-2
در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 33
-3-2 بررسی روند وارداتمحصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 33
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 34
-5-2 بررسی روند صادرات تولید پودر وپلیت یونجه از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن 35
-6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم 36
-7-2 بررسی اجمالی تکنولوژي و روشهاي تولیدو عرضه محصول در کشور و مقایسه آ ن با کشورها 37
-8-2 تعیین نقاط قوت و ضعفتکنولوژيهاي مرسوم (به شکل اجمالی) در فرایند تولید محصول 46

 

3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي شامل برآورد حجم سرمایه گذاري ثابت 

-1-3 محوطه سازي 48
-2-3 ساختمان 49
-3-3 ماشین آلات 50
-4-3 تاسیسات 50
-5-3 وسائط نقلیه 50
-6-3 تجهیزات و وسائل اداري و خدماتی 51
-7-3 هزینه هاي متفرقه و پیشبینی نشده 51
-8-3 هزینه هاي قبل از بهره برداري 52
-9-3 برآورد حقوق و دستمزد 53
-10-3 برآورد آب, برق, سوختو ارتباطات 54
-11-3 هزینه هاي تعمیر و نگهداري و استهلاك 55
-12-3 جدول هزینه هاي ثابت و متغیرتولید 56

 

4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن 

5 پیشنهاد منطقه مناسببراي اجراي طرح 

6 وضعیتتامین نیروي انسانی و تعداد اشتغال

7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکاناتمخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسببراي اجراي طرح

8 وضعیت حمایت هاي اقتصادي و بازرگانی شامل حمایتتعرفه گمرکی و حمایتهاي مالی 

9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندي و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد هاي جدید 

10 در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود 

 

طرح توجیهی یا کارآفرینی یا امکان سنجی تولید پودر وپلیت یونجه :

مناسب  اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

مناسب ترین و به روز ترین طرح ها را از ما بخواهید pdfsara

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحه : 71 صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

9000 تومان – خرید

 



درباره نویسنده

محمد 39 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.