no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد
doc
8000 تومان
7 فروش
8000 تومان – خرید

طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد


Rate this post

طرح کارآفرینی زودبازده بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد

کاربرد محصول : خوراکی

معرفی محصول :

تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالصی، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از امونیاک در سال ۱۸۷۵ میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد در نیمه دوم قرن نوزدهم در آمریکا برای اولین بار و تحقیقات آقای Clerencebirdseye ، منتهی به عرضه مواد منجمد آماده مصرف در حدود ۳۰ سال پیش گردید. روش های نوین انجماد نظیر IQF، هم اکنون روش های تکامل یافته انجماد می باشند که کاربرد فراوانی در صنایع غذایی و نگهداری محصولات غذایی دارند.

مفهوم انجماد :

انجماد به معنی کاهش دمای ماده غذایی تا متبلور شدن آب ماده غذایی می باشد. اهداف نگهداری مواد غذایی به روش منجمد کردن :

– افزایش مدت نگداری

– حفظ بافت، رنگ، عطر و طعم و ارزش تغذیه ای محصول – امکان قابلیت مصرف محصولات فصلی در سایر فصول با همان طراوت و شادابی – ارضای مصرف کننده از نظر دسترسی به مواد غذایی آماده – کاهش ضایعات مواد اولیه

مزایای منجمد کردن به روش IQF در مقایسه با کنسرو کردن :

کنسرو کردن یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است که اساس آن بر پایه از بین بردن میکروبها با استفاده از حرارت ( دماهای بالا) می باشد. حرارت گفته شده در این روش به گونه ای انتخاب می شود که باعث نابودی مقاوم ترین باکتری ها نسبت به حرارت گردد. این دما که دمای استریلیزه کردن نیز نامیده می شود ۱۲۰ درجه سانتی گراد بالای صفر می باشد. دمای ۱۲۰+ درجه سانتی گراد با اینکه موجب عاری شدن ماده غذایی از باکتری ها و عوامل فساد می شود ولی آثار مخرب روی غذا و کیفیت آن خواهد داشت. در این دما، تقریبا” اکثر ویتامین های محلول در آب و برخی املاح از بین رفته و درصدی از پروتئین دناتوره می گردد.

کنسرو کردن باعت انهدام ترکیبات معطره و رنگدانه ها در محصول می گردد و آسیب های جدی به بافت ماده غذایی وارد نهایی کند. در روش منجمد کردن IQF، حداقل تغییرات و کاهش در مواد مغذی محصولات وجود دارد، چرا که آب موجود در بافت ماده غذایی در این روش به سرعت منجمد شده، از تشکیل بلورهای درشت که به سلولهای بافت ماده غذایی آسیب های جدی وارد می کنند ممانعت بعمل می آید، در نتیجه بافت ماده غذایی در زمان انجماد سالم مانده و در زمان رفع انجماد خروج آب یا پدیده تراوش عصاره و متناسبا” زایل شدن ویتامینها و املاح محلول در آب در حد ناچیز می باشد…..

 

عناوین طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد شامل :

  • ۱- معرفی محصول
  • ۱-۱ مشخصات کلی محصولی
  • ۲-۱ شماره تعرفه گمرکی
  • ۳-۱ شرایط و واردات و صادرات
  • ۱- ۴ استانداردهای ملی و جهانی
  • ۵-۱ قیمت تولید داخلی و جهانی محصولی
  • ۱- ۶ موارد مصرف و کاربرد
  • ۷-۱ کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • ۱- ۸ اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
  • ۹-۱ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصولی
  • ۲-9 وضعیت عرضه و تقاضا
  • ۱-۲ و ۲-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
  • ۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵
  • ۴-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • ۵-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
  • ۲- ۶ بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
  • ۱ و ۲ – بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول
  • ۳- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
  • ۱-۳ محوطه سازی
  • ۲-۳ ساختمان
  • ۴-۳ تاسیسات
  • ۵-۳ وسایط نقلیه
  • ۶-۳ تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی
  • ۷-۳ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
  • ۸-۳ هزینه های قبل از بهره برداری
  • ۹-۳ سرمایه در گردش
  • ۱۰-۳ برآورد حقوق و دستمزد
  • 11-3 برآورد آب ‘‘ برق ‘‘ سوخت و ارتباطات
  • 12-3 هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
  • ۳- ۱۳ هزینه های متفرقه و پیشی نشده تولید
  • ۱۴-۳ هزینه های توزیع و فروشی
  • ۱۵-۳ جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید
  • ۳- ۱۶ نتیجه گیری
  • ۴- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محلی تامین آن
  • ۵- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد
  • 6– وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغالی
  • ۷- بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • ۸- وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی شامل تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
  • ۹- تجزیه و تحلیلی و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احدات واحدهای جدید
  • ۱۰- در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه چگونه خواهد بود.

 

دانلود طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : 48 صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

8000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.