طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی سیب زمینی
موارد استفاده و کاربرد محصول : خوراکی
معرفی محصول :
با در نظر گرفتن ضرورت نگهداری بعضی از محصولات مانند سیب زمینی و درجه آسیب پذیری آنها، چگونگی دستیابی به تولید نژادهای مقاوم را از نظر ساختار ژنتیکی باید در دستور کار برنامه ریزی پژوهشی قرار داد. ضایعات محصولاتی چون سیب زمینی و محصولات فساد پذیر به شکلی بروز می کند که این خود بیانگر آن است که در کنار بی برنامگی تولید و نداشتن الگوی کشت، برنامه ای منسجم برای نگهداری و تبدیل این محصولات نبوده و اگر هست چندان قابل توجه نیست که هزینه و خسارت هنگفتی )CS9 د دست دولت و کشاورزان کی گذارد.
اهداف نگهداری ، سورت و بسته بندی سیب زمینی هدف اصلی طرح نگهداری ، سورتینگ و بسته بندی سیب زمینی در راستای کاهش ضایعات واصلاح الگوی مصرف می باشد. البته با اجرای گسترده این طرح اهداف ذیل نیز تحقق پیدا خواهد کرد:
- – درجه بندی سیب زمینی بصورت ممتاز – درجه یک – درجه دو – پس مانده درجه یک و دو و استفاده از آن در صنایع جانبی
- – مشاهده عددی محصول جهت خرید برحسب نیاز و دوری از اسراف – درج شرایط نگهداری سیب زمینی جهت کاهش ضایعات
- – درج خواصی بر روی سیب زمینی
- – نوع کاربرد
- -درج مکان کشت
- – سهولت در عرضه و توزین
دیدگاه ها