no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی
doc
10000 تومان
3 فروش
10000 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی


Rate this post

طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی

موارد استفاده و کاربرد محصول : خوراکی

معرفی محصول :

در طرح حاضر به بررسی تولید نشاسته از سیب زمینی خواهیم پرداخت که در چند دهه اخیر در سطح دنیا مورد توجه قرار گرفته است. نشاسته ذخیره غذایی اصلی گیاهان است و در صورت لزوم، گیاه آن را مصرف می کند . بررسی میکروسکوپی نشان داده است که نشاسته منابع گیاهی مختلف، از دانه های ریزی تشکیل یافته است که شکل و اندازه آن ها مختص گیاهی است که از آن به دست می آید.

اندازه دانه های نشاسته – که در طول بلندترین محور آن اندازه گیری شده اند – بین ۰/۰۰۰۲ تا ۰/۰۱۵ سانتی متر متغیر است. ذراتی با این اندازه را نمی توان با چشم غیر مسلح دید؛ اما در بررسی میکروسکوپی به وضوح قابل رویت می باشد. اندازه دانه های نشاسته ممکن است روی خواص نشاسته اثر بگذارد. به عنوان مثال، دانه های بزرگ تر راحت تر از دانه های کوچک، ژلاتینی می شوند.

نشاسته در آب سرد حل نمی شود. اگر نشاسته در آب حرارت داده شود؛ آب از دیواره دانه ها عبور می کند و موجب متورم شدن دانه ها می گردد. این عمل در ۹۰ درجه سانتی گراد حرارت، آغاز و تا ۸۵ درجه سانتی گراد ادامه می یابد؛ به صورتی که حجم دانه ها تا حدود ۵ برابر افزایش می یابد. این فرآیند به ژلاتینه شدن موسوم است. چنین سلولی -در صورتی که به اندازه کافی غلیظ باشد – در اثر سرد کردن به صورت ژل در می آید….

عناوین طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی شامل :

  • ١‐ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ١‐١‐ ﻧﺎﻡ ﻭ ﮐﺪ ﺁﻳﺴﻴﮏ ٣
  • ٢‐١‐ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ
  • ٣‐١‐ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ نشاسته سیب زمینی
  • ۴‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ (ﻣﻠﯽ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ)
  • ۵‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۶‐١‐ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﻣﺼﺮﻑ ﻭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ
  • ٧‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ ﻭ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺁﻥ ﺑﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ٨‐١‐ ﺍﻫﻤﻴﺖ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﻳﮑﯽ ﮐﺎﻻ
  • ٩‐١‐ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﻋﻤﺪﻩ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ١٠‐١‐ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ
  • ٢‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ ﻭ ﺗﻘﺎﺿﺎی نشاسته سیب زمینی
  • ١‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺭﻭﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ
  • ٢‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺟﺪﻳﺪ ﻭ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺍﺟﺮﺍ
  • ٣‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ نشاسته سیب زمینی
  • ۴‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ
  • ۵‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۶‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ
  • ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﺟﻤﺎﻟﯽ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻭ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻭ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮﮐﺸﻮﺭﻫﺎ
  • ‐ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎﻁ ﻗﻮﺕ ﻭ ﺿﻌﻒ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ (ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺍﺟﻤﺎﻟﯽ) ﺩﺭ ﻓﺮﺁﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ‐ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﻪ ﺗﻔﮑﻴﮏ ﺭﻳﺎﻟﯽ ﻭ ﺍﺭﺯﯼ
  • ‐ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪﻩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺳﺎﻻﻧﻪ ﻭ ﻣﺤﻞ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﻳﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﻗﻴﻤﺖ ﺍﺭﺯﯼ ﻭ ﺭﻳﺎﻟﯽ ﺁﻥ ﻭ ..
  • ‐ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺮﺍﯼ طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی
  • ‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮﻭﯼ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ
  • ‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺁﺏ ، ﺑﺮﻕ ،ﺳﻮﺧﺖ، ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺗﯽ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ
  • ‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺘﻬﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﯽ
  • ‐ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ جمع بندی ﻭ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻧﻬﺎﺋﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺣﺪﺍﺙ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﺟﺪﻳﺪ

دانلود طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : 36 صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

10000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.