طرح توجیهی تولید اسانس های صنعتی
موارد استفاده و کاربرد : در پودرهای رختشویی ، صابونها ، شامپوها ، مایع ظرفشویی ، حشره کشها ، خوشبوکننده های هوا و …
معرفی محصول :
اسانس ها ترکیبات معطری هستند که از اندام های مختلف گیاهان مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه، دانه و ریشه گرفته می شوند. در حال حاضر از حدود ۹۰ گیاه امکان استخراج اسانسی وجود دارد. به علت تبخیر اسانس ها در اثر مجاورت هوا و در حرارت عادی ، آنها را روغن های فرار یا اتری یا اسانس های روغنی نیز می نامند . اسانس ها به طور کلی بیرنگ هستند بخصوص هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی در اثر مرور زمان به علت اکسیداسیون و رزینی شدن رنگ آنها تیره می شود.
برای جلوگیری از این تغییرات باید اسانس ها را در مکان خنک، خشک، ظرف های سر بسته و پر از جنس شیشه نگهداری نمود. اسانس شامل مخلوط پیچیده ای از مواد شیمیایی آلی مثل ترپینوئیدها، آلدئیدها، الکلها، استرها و ستن ها و … می باشند. اسانسها نوعی ترکیبات فرار بوده که از تقطیر مواد فرار موجود در اندامهای مختلف گیاهان تازه یا خشک همراه با بخار آب بدست می آید و وزن مخصوص آنها غالباً از آب کمتر است….
دیدگاه ها