no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات
doc
5000 تومان
5 فروش
خرید

طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات


Rate this post

طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات

موارد استفاده و کاربرد محصول : افزودنی مواد غذایی , بهداشتی , آرایشی و دارویی

معرفی محصول :

اﺳﺎﻧﺲﻫﺎ ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﻣﻌﻄﺮي ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ در اﻧﺪام ﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻴﺎﻫﺎن ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﺮگ ، ﭘﻮﺳﺖ ، ﮔﻞ ، ﻣﻴﻮه ، داﻧﻪ و رﻳﺸﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ . در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ از ﺣﺪود 90 ﮔﻴﺎه اﻣﻜﺎن اﺳﺘﺨﺮاج اﺳﺎﻧﺲ وﺟﻮد دارد . ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺗﺒﺨﻴﺮ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ در اﺛﺮ ﻣﺠﺎورت ﻫﻮا و در ﺣﺮارت ﻋﺎدي ، آﻧﻬﺎ را روﻏﻦ ﻫﺎي ﻓﺮار ﻳﺎ اﺗﺮي ﻳﺎ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎي روﻏﻨﻲ ﻧﻴﺰ ﻣﻲ ﻧﺎﻣﻨﺪ . اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻛﻠﻲ ﺑﻴﺮﻧﮓ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺨﺼﻮص ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺗﺎزه ﺗﻬﻴﻪ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﻨﺪ وﻟﻲ در اﺛﺮ ﻣﺮور زﻣﺎن ﺑﻪ ﻋﻠﺖ اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن و رزﻳﻨﻲ ﺷﺪن رﻧﮓ آﻧﻬﺎ ﺗﻴﺮه ﻣﻲ ﺷﻮد .

ﺑﺮاي ﺟﻠﻮﮔﻴﺮي از اﻳﻦ ﺗﻐﻴﻴﺮات ﺑﺎﻳﺪ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ را در ﻣﻜﺎن ﺧﻨﻚ ، ﺧﺸﻚ ، ﻇﺮف ﻫﺎي ﺳﺮ ﺑﺴﺘﻪ و ﭘﺮ از ﺟﻨﺲ اﺳﺘﻌﻤﺎل اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ ﺑﻪ دوران ﺑﺎﺳﺘﺎن ﺑﺎز ﻣﻲ ﮔﺮدد، ﺑﻄﻮرﻳﻜﻪ ﺷﻴﺸﻪ ﻧﮕﻬﺪاري ﻧﻤﻮد . ﻣﺼﺮﻳﺎن اﺳﺘﺎن 4500 ﺳﺎل ﭘﻴﺶ از ﻣﻴﻼد ﻣﺴﻴﺢ از روﻏﻨﻬﺎي ﻣﻌﻄﺮي ﻛﻪ از ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺑﺪﺳﺖ ﻣﻲ آوردﻧﺪ ﺑﺮاي اﻧﺠﺎم ﻣﻨﺎﺳﻚ ﻣﺬﻫﺒﻲ، آﺋﻴﻦ ﻫﺎ و ﻧﻴﺰ ﻣﺪاواي ﺑﻴﻤﺎران اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲ ﻛﺮدﻧﺪ.

ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه اﺳﺖ ﻛﻪ ﻧﺸﺎن ﻣﻲ دﻫﺪ ﻣﺼﺮﻳﺎن 40 ﻗﺮن ﻗﺒﻞ از ﻣﻴﻼد ﻣﻲ داﻧﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ را از ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺑﺪﺳﺖ آورﻧﺪ. در واﻗﻊ ﻣﺼﺮﻳﺎن از اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ ﺑﺮاي ﻣﻮﻣﻴﺎﻳﻲ ﻛﺮدن ﻓﺮاﻋﻨﻪ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲ ﻛﺮدﻧﺪ .ﻣﻮﻣﻴﺎﮔﺮان ﺑﻌﺪ از ﺧﺎرج ﻧﻤﻮدن اﺣﺸﺎء، ﺷﻜﻢ ﺟﺴﺪ را از اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎي ﺳﻴﺮ، دارﭼﻴﻦ و اﺳﺎﻧﺴﻬﺎي ﻣﻌﻄﺮ دﻳﮕﺮ ﭘﺮ ﻣﻲ ﻛﺮدﻧﺪ .

عناوین طرح کارآفرینی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات شامل :

  • ﻣﻘﺪﻣﻪ

ﺑﺨﺶ اول : ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﺤﺼﻮل   

  • -۱ -۱ ﻧﺎم و ﻛﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت (آﻳﺴﻴﻚ ۳)
  • -۲-۱ ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﻛﻲ
  • -۳-۱ ﺷﺮاﻳﻂ واردات ﻣﺤﺼﻮل
  • -۴-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺤﺼﻮل ( ﻣﻠﻲ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ )
  • -۵-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ داﺧﻠﻲ و ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۶-۱ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﻛﺎرﺑﺮد
  • -۷-۱ ﺑﺮرﺳﻲ ﻛﺎﻻﻫﺎی ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۸-۱ اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻜﻲ ﻛﺎﻻ در دﻧﻴﺎی اﻣﺮوز
  • -۹-۱ ﻛﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﻴﺪﻛﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱۰-۱ ﺷﺮاﻳﻂ ﺻﺎدرات

ﺑﺨﺶ دوم : ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ

  • -۱-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری و روﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۲-۲ ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮحﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ و ﻃﺮحﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -۳-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ واردات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم
  • -۴-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۵-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم
  • -۶-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ اوﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎدرات ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﻨﺠﻢ

ﺑﺨﺶ ﺳﻮم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻓﻨﻲ و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ   

  • -۳ ﺑﺮرﺳﻲ اﺟﻤﺎﻟﻲ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی و روش ﻫﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ و ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل در ﻛﺸﻮر
  • -۴ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژیﻫﺎی ﻣﺮﺳﻮم در ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۵ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺑﺮآورد ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﺛﺎﺑﺖ
  • -۶ ﺑﺮآورد ﻣﻮاد اوﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﺎﻣﻴﻦ آن
  • -۷ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺟﺮای ﻃﺮح
  • -۸ وﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮوی اﻧﺴﺎﻧﻲ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
  • -۹ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﻲ و ارﺗﺒﺎﻃﻲ
  • -۱۰ وﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺖﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﻲ
  • -۱۱ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﻳﻲ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ

ﺑﺨﺶ ﭼﻬﺎرم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻣﺎﻟﻲ و اﻗﺘﺼﺎدی   

  • -۱-۱۲ اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاری و ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ در ﮔﺮدش
  • -۲-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻧﻘﻄﻪ ﺳﺮﺑﺴﺮ
  • -۳-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﻗﻴﻤﺖ و ﺣﺎﺷﻴﻪ ﺳﻮد
  • -۴-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺟﺮﻳﺎن ﻧﻘﺪی طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات
  • -۵-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ رﻳﺴﻚ ﭘﺬﻳﺮی ﭘﺮوژه
  • -۶-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺷﺎﺧﺼﻬﺎی ﻣﺎﻟﻲ
  • -۷-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻃﺮح ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎﻳﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﻗﻴﻤﺖ ﻓﺮوش

 

دانلود طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: ورد WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۷۰ صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.