no-img
طرح توجیهی

طرح کارآفرینی تولید غذای آماده - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح کارآفرینی تولید غذای آماده
pdf
7000 تومان
4 فروش
7000 تومان – خرید

طرح کارآفرینی تولید غذای آماده


3 (60%) 1 vote

طرح کارآفرینی تولید غذای آماده ( شامل همبرگر ،ناگت مرغ،فیله ماهی ، فیش برگر و …)

موارد استفاده و کاربرد : خوراکی

معرفی محصول :

گرچه هیچ تعریف رسمی از انبار با اتمسفر کنترل شده (سردخانه اتمسفریک) وجود ندارد اما این محیط می تواند به عنوان کنترل سطح گازهای محیط اطراف و در نتیجه گازهای داخل میوه ها و سبزی ها فرض گردد. در این گزارش، انبار با اتمسفر کنترل شده، به تنظیم و بازسازی مداوم اکسیژن و دی اکسید کربن در انبارها و کانتینرهای نفوذ ناپذیر به گاز اشاره دارد. ترکیب گاز به طور مداوم بر اثر فعالیت تنفسی میوه ها و سبزی های انبار و نشت گازها از طریق درب و دیوار تغییر می کند.

بنابراین گازها در فاصله های زمانی مشخص اندازه گیری می شوند و توسط هوای تازه، نیتروژن یا عبور اتمسفر انبار از میان یک ماده شیمیایی برای گرفتن دی اکسید کربن، تنظیم می شوند. بی شاپ (۱۹۹۶) ۱، انبار با اتمسفر کنترل شده را به عنوان یک اتمسفر با میزان دی اکسید کربن بالا و اکسیژن پایین که با تنفس طبیعی یا به صورت مصنوعی ایجاد می شود، بیان کرد که از طریق اندازه گیری و اعمال اصلاحات، کنترل می گردد. با توجه به روش و میزان کنترل گازها، انبارهای اتمسفر کنترل شده مختلفی وجود دارد……

 

عناوین طرح کارآفرینی تولید غذای آماده شامل :

فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی – مالی

  • عنوان طرح
  • شاخص های عملیاتی
  • وضعیت پرسنلی
  • بخش تولید
  • بخش اداری
  • زمین و ساختمان
  • تأسیسات
  • میزان مصرف
  • ماشین آلات خط تولید ۸-۱- کل سرمایه گذاری فاز ساخت
  • فروش سالیانه
  • شاخصی های اقتصادی طرح
  • نقطه سر به سر

فصل دوم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح

  • معرفی محصولات
  • تعریف سوسیس و کالباسی بر اساس استاندارد ملی
  • کباب لقمه
  • همبرگر
  • ناگت مرغ آماده مصرف منجمد
  • گوشت ناگت مرغ
  • گوشت چرخ شده مرغ
  • فیش برگر
  • ماهی تازه
  • گوشت خرد یا چرخ شده ماهی
  • سوریمی
  • سوریمی خام ماهی
  • سوریمی فرآوری شده ماهی
  • کراکت سیب زمینی و مرغ
  • فیله ماهی
  • معرفی کدهای استاندارد متعلق به محصول مورد بررسی
  • نام و کد آیسیک محصول
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • بررسی و ارایه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • کاربرد محصول
  • بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • عرضه
  • تولید داخلی
  • بررسی روند واردات محصول
  • پیش بینی امکانات
  • بررسی روند مصرف از آغاز
  • تقاضا
  • تقاضای خارجی
  • تقاضا ی داخلی
  • پیش بینی تقاضا
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات
  • اساسی در روند تأمین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • بازارهای فروش محصول
  • بازار تأمین مواد اولیه
  • احتیاجات و نیازمندیهای دیگر
  • امکانات زیربنایی مورد
  • وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
  • حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) و مقایسه با تعرفه های جهانی
  • حمایتهای مالی (واحدهای موجود و طرح ها) بانکها، شرکتهای سرمایه گذار

 فصل سوم مطالعه فنی و بررسی هزینه های سرمایه گذاری طرح

  • هدف از اجرای طرح
  • روش تولید و ظرفیت سنجی
  • روش فرآوری
  • نگهداری و حمل و نقل
  •  بسته بندی
  • فرآیندهای تولید خط ناگت
  • تعین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم(به شکل اجمالی) در فرآیند تولید محصول
  • تعیین ظرفیت و برنامه تولید
  • هزینه های سرمایه گذاری طرح
  • هزینه های زمین و ساختمان سازی
  • زمین
  • مشخصات فنی در بخش محوطه سازی و ساختمان سازی
  • ساختمان
  • ساختمان های اصلی تولید
  • انبارها
  • ساختمان های اداری – رفاهی – خدماتی
  • اداری مرکزی و مدیریت
  • بخشی های رفاهی و خدماتی
  • هزینه ماشین آلات خط تولید
  • هزینه های تأسیسات
  • برق مورد نیاز
  • برقی روشنایی ساختمانها و محوطه
  • برق مصرفی سالیانه
  • تأسیسات آب
  • تأسیسات سوخت رسانی
  • وسایل نقلیه
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • هزینه های خرید انشعاب
  • هزینه لوازم اداری و خدماتی
  • سرمایه در گردش مورد نیاز طرح کارآفرینی تولید غذای آماده
  • هزینه های سالیانه
  • وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • حقوقی و دستمزد
  • هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات
  • سوخت مورد نیاز تأسیسات گرمایشی
  • هزینه استهلاک
  • سوخت مورد نیاز وسایل نقلیه
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
  • محاسبه نقطه سر به سر

 فصل چهارم: مطالعه مالی – اقتصادی

  • صورت های مالی
  • جدول ۴۲- پیش بینی عملکرد سودوزیان (ارقام به میلیون ریال)
  • منابع و ماخذ

دانلود طرح کارآفرینی تولید غذای آماده مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 78 صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

7000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.