طرح کارآفرینی تولید شیر طعمدار
موارد استفاده و کاربرد محصول : نوشیدنی
معرفی محصول :
مصرف شیرهای پاستوریزه به دلیل وجود طعم پختگی در ان با ذائقه برخی از مصرف کنندگان سازگاری ندارد ، این حالت باعث عدم تمایل به مصرف شیر در بین کودکان می شود در حالی که بیشترین نیاز را به آن دارند . برای ایجاد علاقمندی به مصرف شیر و رفع این نقیصه، بخش بزرگی از تولید شیرهای آشامیدنی به تولید شیرهای طعم دار اختصاص یافته است . از ترکیبات مختلفی برای طعم دار کردن شیر استفاده می شود که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود :
- ۱- پودر کاکائو، پودر قهوه ، پودر یا کنسانتره میوه هایی نظیر موز ، نارگیل ، توت فرنگی و خرما
- ۲- مواد طعم دهنده مختلف مانند انواع اسانس های طبیعی و یا مصنوعی مجاز
- ۳- انواع عرقیات گیاهی مثل گلاب و همچنین عسل
دیدگاه ها