طرح کارآفرینی تولید اسید سیتریک
موارد استفاده و کاربرد تولید اسید سیتریک : ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی و دارویی و بهداشتی
معرفی محصول :
محصول مورد نظر طرح اسید سیتریک Citric Acid یا جوهر لیمو است. اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف می باشد که در مرکبات یافت میشود. آن یک ماده نگه دارنده خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترشی در غذاها و نوشابه ها می باشد. همچنین یک عامل آنتی اکسیدان خوبی هم می باشد. اسید سیتریک در اکثر مرکبات و مخصوصا در لیمو ترش و آبلیمو یافت میشود که شامل ۸٪ از وزن میوه خشک می باشد اسید سیتریک دارای فرمول شیمیایی C۵HO۷ بوده و یک اسید کربوکسیلیک با سه عامل COOH می باشد. این ماده در ردیف افزودنی های مجاز مواد غذائی قرار دارد و عمده مصرف آن به عنوان نگهدارنده از فساد مواد غذائی و آشامیدنی است که به صورت درصد بسیار کم ( حدود نیم تا یک درصد ) به ماده غذائی اضافه می گردد…
دیدگاه ها