no-img
طرح توجیهی

ﻃﺮح ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﮔﻮﺷﺖ و ﻣﺮغ و ﻣﺎﻫﯽ - طرح توجیهی تکمیل و جامع - تعداد صفحه : 138 صفحه


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
ﻃﺮح ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﮔﻮﺷﺖ و ﻣﺮغ و ﻣﺎﻫﯽ
pdf
11000 تومان
4 فروش
11000 تومان – خرید

ﻃﺮح ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﮔﻮﺷﺖ و ﻣﺮغ و ﻣﺎﻫﯽ


Rate this post

ﻃﺮح ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﮔﻮﺷﺖ و ﻣﺮغ و ﻣﺎﻫﯽ

معرفی محصول

هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندي گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدي شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندي شده در بسته بندي هاي مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاري ، سهولت مصرف با رعایت جنبه هاي بهداشتی آن براي مصرف کنندگان می باشد.

: Isic نام وکد

نام محصول isic کد
15111210 انجمادوبسته بندي انواع گوشت
15111220 بسته بندي گوشت ومرغ
15111221 بسته بندي گوشت قرمز
15121411 عمل اوري وبسته بندي ماهی
15121412 بسته بندي ماهی درخلاء
15121420 انجمادوبسته بندي ماهی ومیگو
15111211 انجمادوبسته بندي مرغ

شماره تعرفه گمرکی :

براي مرغ وماهی و گوشت بسته بندي شده تعرفهاي مخصوص وجود ندارد.اما تعرفه واردات گوشت 0201 و 0202 و 0204 امده است ودر بخش دیگر تعرفه ماهی هم 03 02 و 03 03 قید شده است.

شرائط واردات :

در ارتباط با مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی طی سالهاي اخیر سیاست دولت کاستن از واردات در جهت حمایت از دامپروري وپرورش آبزیان کشور و نیل به خودکفایی در مصرف گوشت قرمز و مرغ وماهی بوده است لیکن در هر سال و حسب ضرورت و نیاز بازار مصرف به منظور تأمین گوشت مورد تقاضا و کنترل قیمت اقدام به واردات نموده است .

بررسی و شرائط استاندارد :

از جمله پیشرفته ترین روشها در حفظ و نگهداري مواد غذایی بسته بندي در پاکتهاي نایلونی مخصوص و عاري از هوا که اصطلاحا وکیوم نامیده میشود میباشد. براي بسته بندي انواع سوسیس و کالباس و فراورده هاي گوشتی و کمی هم ماهی هاي دودي قبلا این روش اعمال میشده است. از جمله مزیت هاي مهم این روش جلوگیري از فعالیت هاي آنزیمی محصول بخصوص اتولیز است.

انجماد و نگهداري در برودت منهاي 18 درجه سانتی گراد اگرچه از میکرو ارگانیسمهاي محصول جلوگیري میکند اما فعالیت شیمیایی متوقف نمیشود. به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه موارد منجمد که بیش از یک سال از زمان آن گذشته باشد ویا اینکه چندین بار دیفراست و یا منجمد شده باشد اندکی سبکتر و پوکتر بنظر میرسد. در بسته بندیهاي وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندك بوده و بعد از یکسال نگهداري در شرایط مناسب محصول از کیفیتی نزدیک به نوع تازه آن برخوردار است.

 

انواع بسته بندی :

بسته بندي گوشت و مرغ وماهی به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می شود. بسته بندیهاي اولیه که در ظروف یکبار مصرف و با روکش سلفون محافظت می شود . بسته بندي 2 کیلوگرم و / گوشت بر مبناي نوع مصرف و براساس نوع سفارش در بسته هایی به وزن 450 گرم تا 5 گاهی در کارتنهاي با وزن 15 کیلوگرم بسته بندي و به بازار ارائه می شود.

 

فهرست ﻃﺮح ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﮔﻮﺷﺖ و ﻣﺮغ و ﻣﺎﻫﯽ

1 معرفی محصول 

  • 1-1 مشخصات کلی محصول
  • 2-1 شماره تعرفه گمرکی
  • 3-1 شرایط واردات
  • 4-1 استانداردهاي ملی وجهانی
  • 5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • 6-1 موارد مصرف و کاربرد
  • 7-1 کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • 8-1 اهمیتاستراتژیککالا در دنیاي امروز
  • 9-1 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • 10-1 شرائط صادرات

 

2 وضعیت عرضه و تقاضا  

  • 1-2 روند تولید از آغاز تا کنون
  • 2-2 بررسی ظرفیت بهره برداري و وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي توسعه و در دستاجرا
  • 3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
  • 4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • 5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
  • 6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم

 

1 و 2- بررسی اجمالی تکنولوژي و روشهاي تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژي هاي مرسوم در فرآیند تولید محصول  

3 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن  

4 مواد اولیه اصلی

5 پیشنهاد منطقه مناسببراي اجراي طرح  

6 وضعیت تامین نیروي انسانی و تعداد اشتغال  

7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسببراي اجراي طرح  

8 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندي و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد هاي جدید 

9 پیوست 

 

شاید این طرح هم برای شما مناسب باشد طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی

 

طرح توجیهی یا کارآفرینی طرح ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﮔﻮﺷﺖ و ﻣﺮغ و ﻣﺎﻫﯽ  :

مناسب  اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

مناسب ترین و به روز ترین طرح ها را از ما بخواهید pdfsara

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحه : 138 صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

11000 تومان – خرید


درباره نویسنده

محمد 39 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.