no-img
طرح توجیهی

طرح تولید مایعات شوینده - طرح توجیهی تکمیل و جامع - تعداد صفحه : 52


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح تولید مایعات شوینده
pdf
10000 تومان
1 فروش
10000 تومان – خرید

طرح تولید مایعات شوینده


Rate this post

طرح تولید مایعات شوینده

معرفی محصول

مایعات شوینده به انواع مایعاتی گفته می شود که براي شستشو و ضد عفونی کردن استفاده می شوند. این مایعات دسته بندي هاي گوناگونی دارند. در یک دسته بندي کلی میتوان این مایعات را به دو گروه شوینده هاي صنعتی و غیر صنعتی تقسیم کرد. در این گزارش صابون مایع بررسی شده است. کد آیسیک این محصول 24241124 می باشد.تاریخ آشنایی با صابون به 23000 سال پیش بر م یگردد. در بعضی از مدارك تاریخی ساخت صابون را به سومري هاي قومی که آنزمان در مکان فعلی ایران و عراق زندگی می کردند مرتبط می دانند. قوم سلت یکی از اقوام باستانی اروپا است که صابون را از چربی حیوانات و خاکستر گیاهان می ساختند و خاکستر گیاهان نقش ماده قلیایی را در ساخت صابون به عهده داشت. آنها این محصول را (SAIPO)  نامیدند و کلمه SOAP از آن مشتق شده است.

تا قرن دوم میلادي، اهمیت صابون در شستشو و تمیز کردن شناخته نشده بود و پزشک یونانی جالینوس در ( 130 تا 200 میلادي) متذکر شد که صابون براي تمیز کردن ماده مناسبی است. در سال 800 میلادي جابربن حیان (پدر علم شیمیایی) در نوشته هاي خود از صابون به عنوان وسیله اي براي شستشو و پاکیزگی نام برده است. در قرون وسطی، مرکز تولید صابون در اروپا، شهر مارسی گزارش شده است که البته بعدها در شهرهاي ونیز و جنوا تولید شده است.

روش تولید

روش تولید ظاهراٌ به این صورت بود که ابتدا خاکستر گیاهان را که حاوي کربنات پتاسیم است در آب پخش می کردند، سپس چربی به آن می افزودند و آن را می جوشانند تا آب آن تبخیر شود. بعد از آن مجدداٌ خاکستر گیاه به ظرف روي آتش اضافه می کردن و در طول این فرآیند تولید به آهستگی واکنش خنثی شدن مواد انجام می گرفت. اسیدهاي چرب به این ترتیب توسط کربنات خنثی و صابونی می شدند.قوم سلت از چرب یهاي حیوانی که داراي اسیدهاي چرب آزاد بود استفاده م یکردند و حضور اسیدهاي چرب به شروع عمل صابونی شدن کمک می کرد. این روش احتما لاٌ تا پایان قرون وسطی ادامه داشت. بعد از تولید کربنات سدیم به روش صنعتی و ارزان تولید صابون از نوع سخت رایج شد.

ساخت سودسوز آور به روش LEBLANE در سال 1804 ، اثر زیادي بر نحوه تولید صابون گذاشت و استفاده از صابون در همه جا متداول شد. به گونه اي که در دو کشور داراي جمعیت مساوي، آنکه مصرف صابون بیشتري داشت متمدن تر قلمداد می شد. در سال 1870 ، Cossage در انگلیس، روغن ها را هیدروژنه کرد و چربی ها مناسب براي ساخت صابون پدید آورد و استفاده ار سیلیکات سدیم در صابون را پیشنهاد کرد. نحوه پخت صابون با بخار یعنی پخت گرم در آخر قرن نوزدهم قدم دیگري به سوي تولید صابون به شکل صنعتی بود.

نمونه دستگاه پرکن مایعات شوینده

فهرست طرح تولید مایعات شوینده

1 – معرفی محصول

1-1 نام و کد محصول

2-1 شماره تعرفه گمرکی

3-1 شرایط واردات

4-1 بررسی و ارائه استاندارد ملی یا بین المللی

5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

6-1 موارد مصرف و کاربرد

7-1 بررسی کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

8-1 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیاي امروز

9-1 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کنندهمحصول

10-1 شرایط صادرات

 

2 – وضعیت عرضه وتقاضا

1-2 بررسی ظرفیت بهره برداري و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحد ها و تعداد آنها و سطح تکنولوژي واحد هاي موجود، ظرفیت اسمی، عملی، علل عدم بهره برداري کامل از ظرفیتها، نام کشورها و شرکت هاي سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصول

2-2 بررسی وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي توسعه در دست اجر ا( از نظر تعداد، ظرفیت، محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی وسطح تکنولوژي آنها و سرمایه گذاري انجام شده اعم از ارزي و ریالی و مابقی مورد نیاز)

3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال

4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال و امکان توسعه آن(چقدر به کجا صادر شده است)

6-2 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

 

3 – بررسی اجمالی تکنولوژي و روش هاي تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها.

 

4 – تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهاي مرسوم (به شکل اجمالی) در فرآیند تولید محصول

 

5 – بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي شامل بر آورد حجم سرمایه گذاري ثابت به تفکیک ریالی  و اینترنت و بانک ه اي UNIDO ارزي(با استفاده از اطلاعات واحد هاي موجود، در دست اجرا، و اطلاعاتی جهانی، شرکت هاي فروشنده تکنولوژي و تجهیزات و…)

6 – میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزي و ریالی ان و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده

7 – پیشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح

8 – وضعیت تامین نیروي انسانی و تعداد اشتغال

9 – بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی (راه- راه آهن- فرودگاه- بندر…) و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب براي اجراي طرح

10 – وضعیت حمایت هاي اقتصادي و بازرگانی

11 – تجزیه و تحلیل و ارائه جمعبندي و پیشنهاد نهائی در مورد احداث واحد هاي جدید

منابع و مراجع

 

شاید این طرح نیز برای شما مناسب باشد طرح توجیهی تولید گاز پاک کن و شوینده های غیر اسیدی

 

طرح توجیهی یا کارآفرینی یا امکان سنجی تولید مایعات شوینده :

مناسب  اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

مناسب ترین و به روز ترین طرح ها را از ما بخواهید pdfsara

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحه : 52 صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

10000 تومان – خرید


درباره نویسنده

محمد 39 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.