no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت
doc
9000 تومان
2 فروش
9000 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت


Rate this post

طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت

موارد استفاده و کاربرد محصول : مصارف خوراکی

معرفی محصول :

فلسفه وجودی پیدایش کنسرواسیون در صنعت غذا، حفظ و نگهداری آن برای فصول مختلف سال می باشد . نخود سبز، ذرت شیرین و سایر محصولات کشاورزی تنها در مقطع خاصی از سال تولید شده ولی تقاضای بازار در کلیه فصول و ایام سال برای آنها وجود دارد و لذا با کنسرو کردن محصولات فوق ، امکان نگهداری و عرضه آنها در کلیه ایام سال فراهم می گردد.

ﺻﻨﻌﺖ ﻛﻨﺴﺮو ﺳﺎزي ، ﻳﻜﻲ از اﻛﺘﺸﺎﻓﺎت ﺑﺴﻴﺎر ﻣﻬﻢ ﺑﺸﺮ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻮاﺳـﻄﻪ آن اﻣﻜـﺎن ﻧﮕﻬـﺪاري ﻣﻮاد ﻏﺬاﺋﻲ ﺑﺮاي ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت ﻓﺮاﻫﻢ ﮔﺮدﻳﺪه اﺳﺖ . در اﺻﻄﻼح ﻓﻨﻲ ﻛﻨﺴﺮواﺳﻴﻮن ﺑﻪ ﻣﻔﻬﻮم ﻧﮕﻬﺪاري ﻏـﺬا اﺳﺖ ﻛﻪ از ﻃﺮق ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻗﻮﻃﻲ ﻛﺮدن ، ﺧﺸﻚ ﻛﺮدن ، اﻧﺠﻤﺎد ، ﻧﮕﻬﺪاري در ﺷﺮﺑﺖ ﻧﻤﻚ و ﻳﺎ ﺷﻜﺮ و …. اﻧﺠﺎم ﻣﻲ ﮔﻴﺮد . در ﻛﺸﻮر ﻣﺎ ﻛﻠﻤﻪ ﻛﻨﺴﺮو ﺻﺮف ﻧﻈﺮ از ﻣﻔﻬﻮم ﻋﺎم آن ، ﺑﺼﻮرت ﻣﺘﺮادف ﺑﺎ ﻗـﻮﻃﻲ ﻛﺮدن Canning ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﻲ ﮔﻴﺮد ﻛﻪ در آن ﻣﺎده ﻏﺬاﺋﻲ در ﺷﺮﺑﺖ ﺷﻜﺮ ﻳﺎ ﻧﻤﻚ ﺑﻪ ﻣـﺪت ﻃﻮﻻﻧﻲ ﻧﮕﻬﺪاري ﻣﻲ ﮔﺮدد .

محصول مورد نظر طرح حاضر کنسرو نخود فرنگی و ذرت شیرین است . این کنسروها، نخود فرنگی و ذرت شیرین نگهداری شده در آب نمک می باشد که در قوطی های فلزی ۵۰۰ گرمی تولید و عرضه می گردد . مصرف این محصولات بعنوان ماده کمکی و همراه غذا بوده و کلیه گروه های جامعه مصرف کننده آن محسوب می گردند….

عناوین طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت شامل :

  • -۱  ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۱ ﻧﺎم و ﻛﺪ آﻳﺴﻴﻚ ۳
  • -۱-۲ ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﻛﻲ
  • -۱-۳ ﺷﺮاﻳﻂ واردات
  • -۱-۴ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪارد (ﻣﻠﻲ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ)
  • -۱-۵ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ داﺧﻠﻲ و ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۶ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﻛﺎرﺑﺮد کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت
  • -۱-۷ ﺑﺮرﺳﻲ ﻛﺎﻻﻫﺎی ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۸ اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻜﻲ ﻛﺎﻻ
  • -۱-۹ ﻛﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱-۱۰ ﺷﺮاﻳﻂ ﺻﺎردات کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت
  • -۲ وﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ
  • -۱-۱ ﺑﺮرﺳﻲ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری و روﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ
  • -۲-۲ ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮح ﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ و ﻃﺮح ﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -۲-۳ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ واردات کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت
  • -۲-۴ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۲-۵ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل
  • -۲-۶ ﺑﺮرﺳﻲ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ اوﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎدرات
  • -۳ ﺑﺮرﺳﻲ اﺟﻤﺎﻟﻲ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی و روش ﻫﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ و ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل در ﻛﺸﻮر و ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮﻛﺸﻮرﻫﺎ
  • -۴ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی ﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد (ﺑﻪ ﺷﻜﻞ اﺟﻤﺎﻟﻲ) در ﻓﺮآﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۵ ﺑﺮآورد و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮآورد ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاری ﺛﺎﺑﺖ ﺑﻪ ﺗﻔﻜﻴﻚ رﻳﺎﻟﻲ و ارزی
  • -۶ ﻣﻴﺰان ﻣﻮاد اوﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﺤﻞ ﺗﺄﻣﻴﻦ آﻧﻬﺎ از ﺧﺎرج ﻳﺎ داﺧﻞ ﻛﺸﻮر ﻗﻴﻤﺖ ارزی و رﻳﺎﻟﻲ آن و ..
  • -۷ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺟﺮای طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت
  • -۸ وﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮوی اﻧﺴﺎﻧﻲ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
  • -۹ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰان آب ، ﺑﺮق ،ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﻲ و ارﺗﺒﺎﻃﻲ و ﭼﮕﻮﻧﮕﻲ ﺗﺄﻣﻴﻦ آﻧﻬﺎ در ﻣﻨﻄﻘﻪ ..
  • -۱۰ وﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺘﻬﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﻲ
  • -۱۱ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻌﺒﻨﺪی و ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﺋﻲ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ

دانلود طرح توجیهی تولید کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۶۶ صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

9000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.