طرح توجیهی تولید کیسه های اسپتیک
موارد استفاده و کاربرد محصول : نگهداری و بسته بندی محصولات لبنی مایع ، آبمیوه ، شیر ، خامه و ….
معرفی محصول :
بسته بندی اسپتیک شیوه جدیدی برای نگهداری محصولات غذایی دراز مدت زمان طولانی و خارج از یخچال است که تا زمان باز کردن بسته تازگی محصول را حفظ خواهد کرد. زمانی که برای اولین بار شیر و ابمیوه به شیوه اسپتیک در قفسه ها و یخچال های مغازه ها عرضه شد با عدم اطمینان مصرف کنندگان رو به رو گردید. در واقع موادغذایی که در داخلی بسته های اسپتیک پر می شوند هیچ نیازی به افزودن مواد نگهدارنده ندارند.
چرا که در این روش با ماندگاری طولانی، محصولات لبنی مایع را در دمای ۱۳۷ درجه سانتیگراد و به مدت ۴ ثانیه حرارت داده و بلافاصله در بسته استریل پر می کنند. آبمیوه (محصولات با اسید بالا) را نیز در دمای ۸۰ تا ۹۵ درجه به مدت ۱۵ الی ۳۰ ثانیه حرارت می دهند و سپس به صورت اسپتیک پر می کنند. هر دو روشی به گونه ای طراحی شده است که تنها مقدار بسیار کمی از ویتامین ها و املاح معدنی از بین می روند. این فرآیند ها زمان نگهداری محصول را به مدت چندین ماه خارج از محیط یخچال افزایش می دهد. پس از باز شدن بسته محصول می بایستی در یخچال نگهداری شود…..
دیدگاه ها