no-img
طرح توجیهی

طرح کارآفرینی تولید سس ماهی - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح کارآفرینی تولید سس ماهی
pdf
6000 تومان
4 فروش
6000 تومان – خرید

طرح کارآفرینی تولید سس ماهی


Rate this post

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید سس ماهی

موارد استفاده و کاربرد محصول : خوراکی

معرفی محصول :

جهت تولید سس ماهی معمولاً یک وزن ماهی تازه صید شده را با ۲۰ الی ۳۰ درصد نمک (براساس وزن ماهی خشک) مخلوط کرده و داخل کوزه های گلی یا سرامیکی قرار می دهند، البته گاهی محتویات شکمی ماهی نیز قبل از فرآیند تخلیه می شود. عملیات تولید سس ماهی حدود ۶ الی ۹ ماه به طول می انجامد و پس از طی این مدت سیال بدست آمده را جدا کرده و آن را بوسیله صافی یا به کمک نیروی گریز از مرکز صاف و شفاف می نمایند. سپس روی آن عملیات جانبی مثل فرآیند ملایم حرارتی و افزودن مواد معطر و فرمولاسیون انجام داده و معمولاً در ظروف شیشه ای یا چند لایه بسته بندی می کنند سس ماهی سیالی بدون لرد با رنگ قهوه ای متمایل به سیاه است که از تخمیر ماهی تازه در محیط نمکی به دست می آید و دارای عطر و طعم مخصوص به خود می باشد.

تایلند بزرگترین تولید کننده سس ماهی در جهان می باشد، در سال ۲۰۰۱ میزان تولید سسی ماهی در این کشور بیش از ۴۰۰ میلیون لیتر برآورد شده است . سس ماهی به عنوان جایگزین نمک و طعم دهنده در منازلی و صنایع استفاده می شود البته امروزه رویکرد محققین نسبت به این محصول تغییر یافته و سعی می شود از این محصول علاوه بر ایجاد طعم و مزه بعنوان یک حامل جهت انتقال اسیدهای آمینه ضروری، املاح و یونهای فلزی (مثل ید، آهن و روی) به بدن استفاده شود….

 

عناوین این طرح شامل :

  • مقدمه
  • معرفی سس ماهی
  • ترکیب شیمیایی سس ماهی
  • نام و کد محصول (آیسیک ۳)
  • شماره تعرفه گمرکی محصول
  • بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
  • استاندارد و ویژگی های محصول
  • ویژگیهای ظاهری محصول
  • نحوه بسته بندی سس ماهی
  • بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • قیمت سس ماهی در ۵ سال گذشته
  • توضیح موارد مصرف و کاربرد سس ماهی
  • اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • شرایط صادرات محصول
  • وضعیت عرضه و تقاضای سس ماهی
  • شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی سس ماهی
  • بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
  • بررسی روند واردات  از آغاز برنامه سوم
  • بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
  • بررسی روند مصرف  از آغاز برنامه سوم
  • بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
  • شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
  • صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
  • شرحی بر صادرات محصولات
  • محدودیتهای دولت جهت صادرات
  • بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
  • چگونگی انتقال تکنولوژی
  • مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
  • ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
  • تعیین ظرفیت اقتصادی
  • محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
  • انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
  • سایر نیازمندیها
  • لیست تجهیزات آزمایشگاهی
  • تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
  • تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
  • فضاها و ساختمانها
  • فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
  • محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
  • فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
  • فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
  • فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
  • فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
  • فضای مورد نیاز انبار محصول
  • خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
  • مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
  • میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
  • میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
  • میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • چارت سازمانی دوران بهره برداری
  • بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
  • تأسیسات برق اضطراری
  • سیستم تصفیه آب
  • سیستم تصفیه فاضلاب
  • سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل )
  • سیستم هوای فشرده
  • سیستم بخار مصرفی
  • سیستم گرمایش
  • سیستم سرمایش
  • تجهیزات اطفاء حریق
  • وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

 

دانلود طرح توجیه فنی و اقتصادی زودبازده تولید سس ماهی مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 85 صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

6000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.