no-img
طرح توجیهی

طرح کارآفرینی تولید آنزیم پکتین استرلوز برای شفاف سازی آبمیوه - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح کارآفرینی تولید آنزیم پکتین استرلوز برای شفاف سازی آبمیوه
pdf
5000 تومان
0 فروش
5000 تومان – خرید

طرح کارآفرینی تولید آنزیم پکتین استرلوز برای شفاف سازی آبمیوه


Rate this post

طرح کارآفرینی تولید آنزیم پکتین استرلوز برای شفاف سازی آبمیوه

کاربرد محصول : شفاف سازی آبمیوه

معرفی محصول :

غذا از بدو پیدایش بشر همواره یکی از نیازهای اساسی آن بوده و تامین ان از دغدغه های همیشگی جامعه انسانی ما می باشد . در علم جدید برای هر یک از مواد غذایی جایگاه مخصوصی تعیین شده است که بسته به میزان نیاز و مصارف انسان به هریک از گروه های غذایی ، طبقه بندی شده است. گروههای غذایی شامل گروه نان و غلات ، گروه میوه، گروه سبزی ، گروه گوشت و گروه شیر است.

در هرم غذایی ، گروه نان و غلات که شامل نان ها، برنج ، ماکارونی ، بیسکویت، غلات صبحانه و دیگر مواد نشاسته ای است، در طبقه اول قرار دارند که بزرگترین بخش هرم است. این گروه، کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر و همچنین ویتامینهای خانواده B و املاحی چون آهن و پروتئین مورد نیار بدن ما را تامین می کند. از این گروه روزانه باید به میزان 1 تا ۱۱ واحد مصرف شود.

طبقه دوم گروه سبزی ها و گروه میوه ها است که در درجه دوم اهمیت قرار دارد. این گروه تامین کننده املاح و ویتامین مورد نیاز ماست از جمله ویتامین C و A و املاح کلسیم و منیزیم و پتاسیم همچنین تامین کننده فیبر نیاز می باشد . از گروه سبزی روزانه ۳ تا ۵ واحد و از گروه میوه روزانه ۲ تا ۹ واحد باید مصرف شود. در درجه سوم گروه گوشت (شامل گوشت قرمز، گوشت ماکیان ، ماهی ، تخم مرغ و حبوبات) و لبنیات واقع است که میزان مصرف از گروه گوشت روزانه ۲ تا ۳ واحد و از گروه شیر نیاز ۳ واحد یا بیشتر می باشد .

گروه گوشت برای تامین پروتئین ، فسفر، ویتامین های B3 , B1 و B12, B6 و بسیاری از املاح چون آهن ضروری می باشد . حبوبات زیر گروه سبزیهای نشاسته ای هستند ولی چون از نظر غذایی ، محتوای پروتئین و املاح شبیه گوشت هستند. در این گروه قرار دارند. گروه لبنیات نیز شامل شیر، ماست و پنیر بوده و بهترین منبع تامین کننده کلسیم هستند و تامین کننده پروتئین و ویتامین B12 A و B2 می باشند . در قسمت نوک هرم بخش چربی ها و شیرینی هاست که کمترین فضا را دارا بوده و این بدان معنی است که باید انها را به مقدار کم مصرف کرد. این نوع غذاها به عنوان یک گروه غذایی اصلی توصیه نشده اند. بنابر این مصرف آنها اختیاری است ولی باید محدود باشد، چون دارای کالری بالا هستند .

ادویه ها، قهوه، چای و نوشابههای گازدار در هرم جایی ندارند زیرا مواد مغذی را شامل نمی شوند ولی تنها باعث لذیذ تر شدن غذا می گردند ….

عناوین طرح کارآفرینی تولید آنزیم پکتین استرلوز شامل :

تاریخچه
مقدمه
معرفی محصول
نام و کد محصول (آیسیک ۳)
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت محصول در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد محصول
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
شرایط صادرات محصول
وضعیت عرضه و تقاضای محصول
شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی محصول
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
و….

 

طرح کارآفرینی تولید آنزیم پکتین استرلوز مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 38

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

5000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.