no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر با قند مایع خرما - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر با قند مایع خرما
pdf
6000 تومان
5 فروش
6000 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر با قند مایع خرما


Rate this post

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر با قند مایع خرما

کاربرد محصول : تنقلات

معرفی محصول :

بیسکوییت از کلمه لاتین Bis Cuctos به معنی نان دوبار پخته شده گرفته شده است . محصولات پخته شده خشک و خنک می شود و مورد مصرف قرار می گیرد . امروزه بیسکوییت و ویفر را محصولی مقاوم ، شیک ، رژیمی ، غذای کودکان ومناسب برای همه افراد می دانند که از آرد ( عمدتا آرد گندم ) تولید شده و بر حسب نوع بیسکوییت ، ویفر و کیفیت آن دارای روغن ، شکر ( در این طرح قند مایع خرما به جای شکر ) ، تخم مرغ ، شیر خشک ، پودر نارگیل ، پودر کاکائو و…. می باشد و به جهت رطوبت پایینی که دارد ، مشروط بر آنکه در شرایط مناسبی از جهت رطوبت ، اکسیژن نگهداری شود ماندگاری آن طولانی خواهد بود .

بیسکوییت اولین بار در رم باستان تولید شد . در آن زمان برای پخت نان از اجاق استفاده می شد . هنگامی که اجاق برای پخت نان روشن میشد از یک تکه خمیر برای امتحان حرارت اجاق استفاده میشد که آن خمیر پس از دریافت حرارت شکلی شبیه به بیسکوییت می یافت . اما چون این نانها بی مزه بود چندان مورد توجه قرار نگرفت . کم کم با ورود شکر از خاور میانه ….

 

عناوین طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر با قند مایع خرما شامل :

مقدمه
معرفی بیسکویت و ویفر
ترکیب شیمیایی بیسکویت و ویفر
نام و کد بیسکویت و ویفر (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی بیسکویت و ویفر
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
استاندارد و ویژگی های بیسکویت و ویفر
ویژگیهای ظاهری بیسکویت و ویفر
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی بیسکویت و ویفر
نحوه بسته بندی بیسکویت و ویفر
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی بیسکویت و ویفر
قیمت بیسکویت و ویفر در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد بیسکویت و ویفر
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده بیسکویت و ویفر
شرایط صادرات بیسکویت و ویفر
وضعیت عرضه و تقاضای بیسکویت و ویفر
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات بیسکویت و ویفر
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف بیسکویت و ویفر
بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات محصولات
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

 

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر با قند مایع خرما مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 54

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

6000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.