طرح توجیهی احداث واحد سبزی خشک کنی ( پرکی و غده ای )
طرح توجیهی احداث واحد سبزی خشک کنی ( پرکی و غده ای )
کاربرد محصول : خوراکی
معرفی محصول :
مادر بزرگها و مادران، همیشه سبزیهای مورد نیاز زمستان را اوایل پاییز خشک میکردند؛ وقتی آفتاب هنوز رمقی دارد و میتواند سبزی را خوب خشک کند. آن روزها سبزیهای پاک کرده و شسته را درون سینیها ریخته و آنها را در سایه که جریان هوا وجود داشته میگذاشتند و مرتب سبزیها را بههم میزدند تا خشک شود.
خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی از جمله سبزیجات و میوه جات است . اساس خشککردن کاهش بخش عظیمی از آب موجود در مواد غذایی یا حذف آن است . با عمل خشک کردن آب آزاد یا آبی که از نظر بیولوژیکی فعال است ولی میتواند موجب رشد میکرو ارگانیسم ها و فعالیت آنزیم ها شود از ماده غذایی حذف شدهو طول مدت نگداری محصول بیشتر میشود . از طرفی به دلیل کاهش آب حجم و وزن ماده غذایی کاهش یافته و جای کمتری را نیز برای حول و نگهداری اشغال میکند ……
عناوین طرح توجیهی احداث واحد سبزی خشک کنی شامل :
مقدمه
معرفی محصول
ترکیب شیمیایی محصول
نام و کد محصول (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی محصول
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت محصول در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات محصول
وضعیت عرضه و تقاضای محصول
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف
بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات محصولات
محدودیتهای دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
چگونگی انتقال تکنولوژی
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح توجیهی احداث واحد سبزی خشک کنی
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
طرح توجیهی احداث واحد سبزی خشک کنی ( پرکی و غده ای ) مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
دیدگاه ها