no-img
طرح توجیهی

کارآفرینی نوشابه غيرگازدار - طرح توجیهی - تکمیل و جامع - تعداد صفحه : 84 صفحه


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
کارآفرینی نوشابه غيرگازدار
pdf
9000 تومان
0 فروش
9000 تومان – خرید

کارآفرینی نوشابه غيرگازدار


Rate this post

طرح توجیهی یا کارآفرینی نوشابه غیرگازدار

مقدمه کارآفرینی نوشابه غیرگازدار

کنسرواسیون مواد غذایی عبارتست از ایجاد شرایطی که تحت آن شرایط مواد غذایی از عوامل فساد عاری شده و نیز این عوامل نتوانند مجدداً در آن نفوذ نمایندو بدین ترتیب مواد غذایی تا مدتهای بسیار طولانی سالم باقی بمانند.کنسرواسیون از ک لمه لاتین کنسرو به معنی حفاظت گرفته شده و کنسرواسیونیا Caning مواد غذایی وسیله حرارت در ظروف در بسته غیر قابل نفوذ را(Nicolas Appert) می گویند که کلمه اخیر از نام آپر Appertisationبنیانگذار این رشته گرفته شده است.آپر که یک قناد فرانسوی بود در سال 1809 نتیجه آزمایشات و مطالعات خود درباره نگهداری مواد غذایی را منتشر نمود و در همان سال نیز جایزه مربوطه نیز به او تعلق گرفت.

وی توانست مواد غذایی گیاهی و حیوانی را در ظروف در بسته و غیر قابل نفوذ هوا قرار داده و پس از مدتی حرارت دادن در شرایط آب جوش ، آنها را برای مدتهای مدید سالم نگهدارد. 50 سال بعد از کشف آپر ، هنگامی که لوئی پاستور دربارۀ میکروبها و طرق مختلف از بین بردن و عقیم کردن آنها نظریات خود را اعلام نمود ، چگونگی اثر حرارت در قوطیهای در بسته بر روی میکروب ها روشن و توجیه گردید و صنعت کنسرو سازی با به کار گیری روش پاستوریزاسیون و استفاده از قوطیهای فلزی پیشرفت قابل ملاحظه ای نمود.طرح احداث شرکت نوشابه غیر گازدار 2 مواد غذایی و اثری که اسیدیته مواد غذایی بر روی نحوه PH متعاقباً با شناخت بروسس حرارتی مورد نیاز دارد و با اختراع دیگ بخار و اتوکلا و تحت فشار ،روشهای پاستور یزاسیون و استریلیزاسیون برای محصولات غذایی مختلف معمول گشت.

( High – Acid به دو گروه محصولات اسیدی قوی PH اصولاً مواد غذایی از نظر تقسیم می شوند. ( Low – Acid Foods) و محصولات کم اسیدی Foods) محصولات اسیدی قوی مثل میوه جات و گوجه فرنگی دارای اسیدیته بین 3 تا برای آنها ( Pasteurization ) 4/6 بوده و لذا بروسس حرارتی در شرایط آب جوش کافی است در حالیکه برای محصولات کم اسیدی مثل سبزیجات حبوبات و 6 هستند بروسس حرارتی باید در درجات / گوشتها که دارای اسیدیته بین 5 تا 8 بالاتر از جوش و در حدود 120 درجه و در اتوکلاوهای تحت فشار ) انجام شود. Sterilization) صنعت کنسرو در دنیا به خصوص در جریان جنگ جهانی دوم اهمیت خود را به خوبی نشان داد و از آن پس به سرعت رو به رشد و توسعه گذارد.

شاید این مطلب را دوست داشته باشید طرح تولید آبمیوه

 

موضوع هدف و محل اجرای طرح کارآفرینی نوشابه غیرگازدار

به شماره 19424 x بر اساس موافقت با ارائه طرح اداره کل صنایع استان 82 هدف از اجرای طرح ایجاد یک واحد تولی د نوشابه /5/ 100/19/21 مورخ 31غیر گازدار است که عمدتاً به صورت آبمیوه و از باز سازی کنسانتره ساخت داخل کشور به دست می آید.

نوع کنسانتره مصرفی شامل کنسانتره پرتقال ، سیب و انگور برای تولید سالیانه y شهرستان x 2000 تن انواع آب میوه جات و محل اجرای طرح در استان میباشد. z روستای نمونه با اجرای طرح ضمن تولید 2000 تن آب میوه جات در بطری که مورد نیاز کل کشور و خصوصاً مناطق جنوبی کشور می باشد و با تشویق و عادت مصرف کنندگان به استفاده از این نوع نوشابه باز سازی شده غیر گازدار به جای نوشابه های کولا ، عملاً در جهت خود کفائی در این رش ته گام های مؤثری برداشته شده و همچنین اجرای طرح دارای اثرات جنبی بر روی سایر فعالیت های تولیدی در منطقه بوده و با ایجاد زمینه های مناسب جهت جذب نیروهای متخصص و خلاق به منطقه در نهایت به ایجاد و بهبود هسته های توسعه منجر خواهد شد.

احداث طرح حتی الامکان با استفاده از ماشین آلات ساخت داخل کشور انجام شده ولی تعدادی از دستگاههای مورد نیاز که امکان ساخت داخلی آن موجود نیست از خارج تأمین خواهد شد و به طور کلی در طراحی خط و انتخاب ماشین آلات نهایت توجه به امر خود کفائی و جلوگیری از وابستگی مورد نظر بوده و از نظر مو اد اولیه مورد نیاز در تولید محصو ل ، کلیه مواد ساخت داخل بوده و عملاً احتیاج به مواد اولیه خارجی نمی باشد.

 

بخش اول کلیات طرح:

  • مقدمه
  • تاریخچه صنایع کنسرو در ایران
  • وضعیت کارخانجات تولیدی مواد غذایی شاخه کنسرو در سطح کشور
  • کارخانجات تولید آبمیوه و کنسانتره آبمیوه جات در سطح کشور
  • واردات و صادرات آبمیوه بازسازی شده از کنسانتره
  • پراکندگی واحدهای در حال بهره برداری انواع کنسرو در سطح کشور
  • اسامی واحدهای کنسرو سازی در سطح کشور

 

بخش دوم مبانی طرح:

  • موافقت با تهیه و ارائه طرح توجیهی
  • موضوع هدف و محل اجرای طرح
  • نوع محصول
  • ظرفیت تولید و مدت زمان کار کارخانه
  • میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه
  • روش کار و نحوه فرآیند
  • نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گاز دار با استفاده از انواع کنسانتره
  • ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید)
  • چگونگی استقرار ماشین آلات و فضای مورد نیاز در سالن تولید
  • (LAY OUT) نقشه استقرار ماشین آلات در سالن
  • زمین و ساختمان های کارخانه
  • فهرست ماشین آلات و تجهیزات و تأسیسات عمومی
  • تأسیسات و تجهیزات عمومی
  • تأمین برق
  • تأمین آب
  • تأمین بخار
  • سوخت رسانی
  • تلفن
  • دفع و تصفیه فاضلاب کارخانه
  • پلان تصفیه فاضلاب کارخانه
  • تهویه
  • اعلام و اطفاء حریق
  • آزمایشگاه کنترل کیفیت
  • لوازم و تجهیزات اداری
  • لوازم حمل و نقل و جابجایی
  • وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه
  • زمان بندی مراحل اجرای طرح
  • نمودار سازمانی تشکیلات کارخانه تولید نوشابه بدون گاز

 

بخش سوم هزینه های احداث طرح سرمایه ثابت:

  • محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت
  • سرمایه در گردش
  • هزینه های زمین و ساختمان کارخانه
  • مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن
  • برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی
  • محاسبه هزینه های تولید و قیمت تمام شده برای هر یک از اقلام
  • محاسبه قیمت فروش
  • پیش بینی اجزاء و مقدار دارایی ثابت و جاری
  • هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
  • هزینه های تأسیسات و تجهیزات عمومی
  • هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی
  • هزینه تأمین لوازم و تجهیزات اداری
  • هزینه تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی
  • هزینه های مقدماتی و قبل از بهره برداری
  • سرمایه ثابت طرح

 

بخش چهارم هزینه های تولید طرح و سرمایه در گردش:

  • هزینه های خرید مواد اولیه مورد نیاز سالانه جهت تولید
  • هزینه های پرسنلی و کارگری کارخانه
  • هزینه انواع انرژی
  • سایر هزینه های تولید غیر مستقیم (جاری)
  • میزان مواد و قطعات داخلی مورد مصرف در تولید کالا بر اساس ظرفیت مورد تقاضا

 

بخش پنجم سرمایه گذاری طرح:

  • محاسبه کل سرمایه گذاری طرح
  • نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی
  • کارمزد وام
  • هزینه های استهلاک
  • هزینه های تعمیرات و نگهداری
  • محاسبه کل هزینه های تولید سالانه کارخانه
  • قیمت تمام شده محصول
  • محاسبه فروش کارخانه
  • بررسی نقطه سر به سر در تولید کارخانه
  • سود آوری طرح و چگونگی برگشت سرمایه

 

طرح توجیهی یا کارآفرینی نوشابه غیرگازدار :

مناسب  اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحه : 84 صفحه

مناسب ترین و به روز ترین طرح ها را از ما بخواهید pdfsara

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

9000 تومان – خرید


درباره نویسنده

محمد 39 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.