no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما
pdf
5500 تومان
1 فروش
5500 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما


Rate this post

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما

کاربرد محصول : به عنوان تنقلات و صبحانه و عصرانه

معرفی محصول :

کیک و کلوچه یک شیرینی و غذایی مخصوص میباشد که استفاده از آن از قرن های پیش معمول می باشد . کیک با زمان ماندگاری طولانی و شکل و مزه های متفاوت ساخته میشود و به وسیله همه افراد جامعه در هر فصل و زمان قابل خوردن است . قدمت کاربرد کیک و کلوچه همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده ، در واقع پخت اصلی کیک از 130 سال پیش صورت گرفته است . با پیشرفت در صنایع تولید کیک ساخت کیک تنوع زیادی پیدا کرده است . امروزه در جهان بیش از 100 نوع کیک و کلوچه با طعم و مزه و ارزش انری زایی مختلفی تولید میگردد.

تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد که قندهای موجود در خرما بیشتر از نوع احیا کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است . این قندها در مقایسه با ساکاروز ( شکر معمولی ) دارای مزایای نسبی خوبی میباشند که از جمله آنها می توان به بهداشتی بودن و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد…..

عناوین طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما شامل :

مقدمه
معرفی کیک و کلوچه
ترکیب شیمیایی کیک و کلوچه
نام و کد محصول (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی کیک و کلوچه
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
استاندارد و ویژگی های محصول
ویژگیهای ظاهری کیک و کلوچه
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی کیک و کلوچه
نحوه بسته بندی کیک و کلوچه
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت کیک و کلوچه در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد کیک و کلوچه
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات کیک و کلوچه
وضعیت عرضه و تقاضای کیک و کلوچه
شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی کیک و کلوچه
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات کیک و کلوچه از آغاز برنامه سوم
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف کیک و کلوچه از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات کیک و کلوچه
محدودیتهای دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
فضاها و ساختمانها
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
تجهیزات اطفاء حریق
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

 

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 47

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

5500 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.