طرح کارآفرینی تولید شیره انگور به روش صنعتی
موارد استفاده و کاربرد : خوراکی
معرفی محصول :
از اﻧﮕﻮر ﻓﺮآورده ﻫﺎي ﻏﺬاﻳﻲ ﻣﺨﺘﻠﻔﻲ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﻲ آورﻧﺪ ﻛﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﻛﺸﻤﺶ ، ﺷﻴﺮه اﻧﮕﻮر ، روﻏﻦ ﻫﺴﺘﻪ اﻧﮕﻮر ، ﻋﺼﺎره ﻫﺴﺘﻪ اﻧﮕﻮر ، ﺳﺮﻛﻪ ، آﺑﻐﻮره و ﻏﻮره ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.
اﻧﮕﻮر داراي 79 درﺻﺪ آب ، 14 درﺻﺪ ﻗﻨﺪﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ، اﻣﻼح ﻣﻌﺪﻧﻲ و ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ اي از ﻋﻨﺎﺻﺮ و ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﺳﻮدﻣﻨﺪ اﺳﺖ . اﻧﮕﻮر داراي وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎي A ، B ، C ، D و اﻣﻼﺣﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ آﻫﻦ ، ﻣﻨﻴﺰﻳﻢ ، ﻣﻨﮕﻨﺰ ، ﻛﻠﺮ ، ﻳﺪ ، آرﺳﻨﻴﻚ ، ﻓﺴﻔﺮ و ﺳﻴﻠﻴﺲ اﺳﺖ ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داراي ﻣﻘﺪار زﻳﺎدي ﺗﺎﻧﻦ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ، ﻗﻨﺪ اﻧﮕﻮر ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ و آﺳﺎن وارد ﺧﻮن ﻣﻲ ﺷﻮد و در ﻋﻀﻼت و ﻛﺒﺪ ذﺧﻴﺮه ﻣﻲ ﺷﻮد .
آب اﻧﮕﻮر ﺗﺨﻤﻴﺮ ﻧﺸﺪه ﺗﻐﻠﻴﻆ ﺷﺪه اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻌﻨﻮان ﻳﻚ ﺷﻴﺮﻳﻦ ﻛﻨﻨﺪه اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲ ﺷﻮد . در واﻗﻊ ﻳﻜﻲ از روﺷﻬﺎي ﻧﮕﻬﺪاري آب اﻧﮕﻮر ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﻴﺮه اﻧﮕﻮر ﺗﺎ ﺑﺮﻳﻜﺲ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ (درﺻﺪ ﻗﻨﺪﻫﺎي ﻣﺤﻠﻮل در آب) (ﺗﺎ ﻧﻘﻄﻪ ﺷﻴﺮﻳﻦ ﻛﻨﻨﺪﮔﻲ) و در ﺣﺪود 68 ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.
ﺑﻮﺳﻴﻠﻪ ﻛﺎﻫﺶ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻼﺣﻈﻪ از ﻣﻴﺰان رﻃﻮﺑﺖ آب اﻧﮕﻮر ﺑﻪ ﻣﻘﺪار ﻛﺎﻓﻲ ﻳﺎ ﺑﺎ ﺣﺮارت دادن آب اﻧﮕﻮر در درﺟﻪ ﺣﺮارت ﺑﺎﻻ از ﺗﺨﻤﻴﺮ آب اﻧﮕﻮر ﻣﻲ ﺗﻮان ﺟﻠﻮﮔﻴﺮي ﻧﻤﻮد ….
دیدگاه ها