طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی (شیر و ماست و خامه و ….)
موارد استفاده و کاربرد محصول طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی : خوراکی
معرفی محصول :
پیش بینی می شود جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۰ از مرز ۸ میلیارد نفر بگذرد. نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی جهشی را در صنایع غذایی ایجاب می کند. شیر یکی از مهمترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. همچنین می دانیم شیر تنها غذای انسان و حیوانات در طی اولین مراحل زندگی است. بنابراین شیر باید محتوی هر آن چیزی باشد که موجود مذکور برای رشد و نمو بدان نیاز دارد.
شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، ویتامین، کلسیم، فسفر و مواد معدنی و نیز مقادیر زیادی انرژی سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه دارد.
تعریف شیر خام:
شیر خام مایعی است مترشحه حاصل از دوشش کامل پستان دام سالم حداقل چهار روز پس از زایمان که با اصول صحیح، تغذیه و نگهداری شده باشد و در شرایط بهداشتی (مطابق با استاندارد ملی ایران ۵۵۶۱ : سال ۱۳۷۹) دوشیده شده و تحت هیچ شرایطی آب یا ماده دیگری به آن اضافه و یا از آن کسر نگردیده باشد، همچنین شیر خام باید فاقد آغوز باشد و هیچگونه عملیات فرآوری روی آن انجام نشده باشد….
دیدگاه ها