no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی
doc
8000 تومان
2 فروش
8000 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی


Rate this post

طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی (شیر و ماست و خامه و ….)

موارد استفاده و کاربرد محصول طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی : خوراکی

معرفی محصول :

پیش بینی می شود جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۰ از مرز ۸ میلیارد نفر بگذرد. نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی جهشی را در صنایع غذایی ایجاب می کند. شیر یکی از مهمترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. همچنین می دانیم شیر تنها غذای انسان و حیوانات در طی اولین مراحل زندگی است. بنابراین شیر باید محتوی هر آن چیزی باشد که موجود مذکور برای رشد و نمو بدان نیاز دارد.

شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، ویتامین، کلسیم، فسفر و مواد معدنی و نیز مقادیر زیادی انرژی سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه دارد.

تعریف شیر خام:

شیر خام مایعی است مترشحه حاصل از دوشش کامل پستان دام سالم حداقل چهار روز پس از زایمان که با اصول صحیح، تغذیه و نگهداری شده باشد و در شرایط بهداشتی (مطابق با استاندارد ملی ایران ۵۵۶۱ : سال ۱۳۷۹) دوشیده شده و تحت هیچ شرایطی آب یا ماده دیگری به آن اضافه و یا از آن کسر نگردیده باشد، همچنین شیر خام باید فاقد آغوز باشد و هیچگونه عملیات فرآوری روی آن انجام نشده باشد….

عناوین طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی شامل :

فصل اول: معرفی محصول و بررسی بازار

  • ۱ معرفی محصول
  • مقدمه
  • تعریف شیر خام
  • ویژگی ها و مشخصات شیر خام
  • ترکیبات شیر
  • فرآورده های شیر
  • کد آیسیک و شماره تعرفه گمرکی
  • استانداردهای ملی
  • بررسی قیمت تولید داخلی و خارجی
  • موارد مصرف و کاربرد
  • اهمیت استراتژیکی کالا
  • بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • شرایط صادرات و واردات محصول
  • ۲ وضعیت عرضه و تقاضا

فصل دوم

  • بررسی فنی و مالی
  • ۱ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
  • ۲ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به شکل اجمالی) در فرایند تولید محصول

فصل سوم

  • ۳. بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
  • ۳. ۱. زمین و ساختمان
  • ۳. ۲ ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
  • ۳٫۳ هزینه های حمل و نقل
  • ۴٫۳ هزینه های قبل از بهره برداری
  • ۵،۳ هزینه تجهیزات اداری
  • ۶٫۳ هزینه های مربوط به انشعاب
  • ۷٫۳ کل سرمایه گذاری ثابت طرح

فصل چهارم

  • هزینه های تولید سالیانه
  • میزان و هزینه مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
  • هزینه های نیروی انسانی سالیانه
  • هزینه های استهلاک سالیانه
  • هزینه های نگهداری و تعمیرات سالیانه
  • هزینه های انرژی سالیانه
  • هزینه های توزیع و فروشی
  • کل هزینه های تولید سالیانه
  • محاسبه سرمایه در گردش
  • کلی سرمایه مورد نیاز طرح
  • منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

دانلود طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۴۹ صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

8000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.