طرح توجیهی تولید اسانس طبیعی گیاهی
موارد استفاده و کاربرد محصول : صنایع اسانس سازی و عصاره گیری
معرفی محصول :
این مطالعات شرحی از بررسی و ارزیابی ، از دیدگاه فنی – اقتصادی پروژه تولید اسانس با ظرفیت تولید ۶ تن می باشد و خوراک اصلی آن گیاهان و گلها به میزان ۲۴۰ تن در سال است. محل اجراء طرح در شهرستان کرمان در نظر گرفته شده است این گزارش در چهار فصلی تهیه شده که در فصل اول به کلیات طرح فوق پرداخته شده است در این فصل بعد از ذکر مقدمه ، تاریخچه محصول و موارد مصرف و وضعیت گیاهان داروئی در کشور و استان پرداخته شده است.
در فصل دوم بازار داخلی ، بازار خارجی ، تولید کنندگان داخلی ، همچنین وضعیت مصرف ، واردات و صادرات و طرحهای مشابه تولیدی و در دست اجرا و نیاز آتی کشور به محصول تولیدی توضیح داده شده است.
در فصل سوم در ابتدا بررسی فنی ، تولید اسانس نوع تکنولوژیهای بکار گرفته شده در کشور و مقایسه آنها به تفصیل آورده شده است و بعد از مقایسه ها و بکار گیری فرآیندها در ایران و در کشورهای دیگر فرآیند سیال فوق بحرانی بیشتر از دیگر فرآیندها مورد قبول واقع شده است در ادامه انتخاب محل اجراء طرح ، وضعیت سرویسهای جانبی ، مواد اولیه ، نیروی انسانی مورد نیاز در دوران بهره برداری و … پرداخته شده است.
در فصل چهارم که بررسی اقتصادی طرح می باشد شامل میزان سرمایه گذاری ، محاسبات هزینه های ثابت و متغیر، میزان درآمد حاصل از فروشی و در نهایت فاکتورهای مهم اقتصادی حاصل از بررسی به همراه جداول و نمودارها و سرمایه گذاری همراه با وام و نرخ برگشت سرمایه و ارزشی فعلی طرح ارائه گردیده است….
دیدگاه ها