no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه
doc
7000 تومان
0 فروش
7000 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه


Rate this post

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

موارد استفاده و کاربرد محصول : خوراکی

معرفی محصول :

آبمیوه ها از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ) به سه گروه آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها ۱۰۰٪، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین ۲۵٪ تا ۵۰٪ و در گروه شربت میوه بین ا.٪ تا ۳۰٪ متغیر می باشد. فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکار گرفته می شود؛ متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است.

بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود. مشخص است که بعضی از میوه ها مانند سیب، انگور و آلبالو، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر مانند هلو، زرد آلو و پرتقال به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علیرغم کدر بودن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود.

به صرف کدر بودن، اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست. تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولا تغلیظ می گردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر و اسید نیز اضافه می گردد….

عناوین طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه شامل :

  • ١‐ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ١‐١‐ ﻧﺎﻡ ﻭ ﮐﺪ ﺁﻳﺴﻴﮏ ٣
  • ٢‐١‐ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ
  • ٣‐١‐ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ آبمیوه
  • ۴‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ (ﻣﻠﯽ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ)
  • ۵‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۶‐١‐ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﻣﺼﺮﻑ ﻭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ
  • ٧‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ ﻭ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺁﻥ ﺑﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ٨‐١‐ ﺍﻫﻤﻴﺖ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﻳﮑﯽ ﮐﺎﻻ
  • ٩‐١‐ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﻋﻤﺪﻩ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ١٠‐١‐ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ
  • ٢‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ ﻭ ﺗﻘﺎﺿﺎی آبمیوه با قطعات میوه
  • ١‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺭﻭﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ
  • ٢‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺟﺪﻳﺪ ﻭ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺍﺟﺮﺍ
  • ٣‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ آبمیوه با قطعات میوه
  • ۴‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ
  • ۵‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۶‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ
  • ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﺟﻤﺎﻟﯽ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻭ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻭ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮﮐﺸﻮﺭﻫﺎ
  • ‐ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎﻁ ﻗﻮﺕ ﻭ ﺿﻌﻒ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ (ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺍﺟﻤﺎﻟﯽ) ﺩﺭ ﻓﺮﺁﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ‐ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﻪ ﺗﻔﮑﻴﮏ ﺭﻳﺎﻟﯽ ﻭ ﺍﺭﺯﯼ
  • ‐ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪﻩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺳﺎﻻﻧﻪ ﻭ ﻣﺤﻞ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﻳﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﻗﻴﻤﺖ ﺍﺭﺯﯼ ﻭ ﺭﻳﺎﻟﯽ ﺁﻥ ﻭ ..
  • ‐ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺮﺍﯼ طرح توجیهی تولید آبمیوه
  • ‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮﻭﯼ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ
  • ‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺁﺏ ، ﺑﺮﻕ ،ﺳﻮﺧﺖ، ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺗﯽ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ
  • ‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺘﻬﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﯽ
  • ‐ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ جمع بندی ﻭ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻧﻬﺎﺋﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺣﺪﺍﺙ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﺟﺪﻳﺪ

دانلود طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : 29 صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

7000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.