no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات
doc
10000 تومان
3 فروش
10000 تومان – خرید

طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات


Rate this post

طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات

موارد استفاده و کاربرد محصول : خوراکی

معرفی محصول :

در این گزارش به بررسی طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات پرداخته می شود . مرکبات (Rutaceae) یکی از مهمترین تیره های میوه های نیمه گرمسیری است. وطن اصلی آنها آسیای جنوب شرقی، هند، شبه جزیره هند و چین، چین و ژاپن است. گیاهان تیره مرکبات از راسته افراها (SapindaleS) هستند. مرکبات انواع گوناگونی دارند مثل: پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین، لایم، گریپ فروت، بطاوی، نارنج و بالنگ. مرکبات از دیرباز به عنوان بخشی از رژیم غذایی، دارای ارزشی فراوانی بوده است.

طعم مرکبات برای اکثر مردم دنیا قابل پذیرش است. علاوه بر آن دارای مزایا و اثرات مفید دیگری نیز می باشند. مرکبات و محصولات آنها منابع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند که بوای رشد و تکامل افراد ضرور ی می باشند. همچنین یک سری ترکیبات غیرمغذی در مرکبات دیده شده است که می توانند خطر بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش دهند.

کشور ما با داشتن تنوع آب و هوایی مناسب در مناطق جغرافیایی مختلف، از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزایی برخودار است؛ به طوری که محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی، مخصوصاً از لحاظ کیفیت دارای ویژگی های مطلوبی هستند و یکی از پتانسیل های بالقعلی کشور ما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام، هر ساله در حدود هزاران تن تولید و بدلیل عدم وجود امکانات مناسب، حمل و نقل به موقع، نداشتن سردخانه و حمل نگهداری و … سالانه درصد قابل توجهی از این تولیدات فاسد و به هدر می رود…..

عناوین طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات شامل :

  • ١‐ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ١‐١‐ ﻧﺎﻡ ﻭ ﮐﺪ ﺁﻳﺴﻴﮏ ٣
  • ٢‐١‐ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ
  • ٣‐١‐ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ مرکبات
  • ۴‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ (ﻣﻠﯽ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ)
  • ۵‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۶‐١‐ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﻣﺼﺮﻑ ﻭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ
  • ٧‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ ﻭ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺁﻥ ﺑﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ٨‐١‐ ﺍﻫﻤﻴﺖ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﻳﮑﯽ ﮐﺎﻻ
  • ٩‐١‐ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﻋﻤﺪﻩ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ١٠‐١‐ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ
  • ٢‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ ﻭ ﺗﻘﺎﺿﺎ
  • ١‐١‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺭﻭﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ
  • ٢‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺟﺪﻳﺪ ﻭ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺍﺟﺮﺍ
  • ٣‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۴‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ مرکبات
  • ۵‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻧﺪ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ۶‐٢‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ
  • ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﺟﻤﺎﻟﯽ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻭ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻭ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮﮐﺸﻮﺭﻫﺎ
  • ‐ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎﻁ ﻗﻮﺕ ﻭ ﺿﻌﻒ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ (ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺍﺟﻤﺎﻟﯽ) ﺩﺭ ﻓﺮﺁﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻝ
  • ‐ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﻪ ﺗﻔﮑﻴﮏ ﺭﻳﺎﻟﯽ ﻭ ﺍﺭﺯﯼ
  • ‐ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪﻩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺳﺎﻻﻧﻪ ﻭ ﻣﺤﻞ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﻳﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﻗﻴﻤﺖ ﺍﺭﺯﯼ ﻭ ﺭﻳﺎﻟﯽ ﺁﻥ ﻭ ..
  • ‐ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻃﺮﺡ
  • ‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮﻭﯼ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ
  • ‐ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺁﺏ ، ﺑﺮﻕ ،ﺳﻮﺧﺖ، ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺗﯽ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ
  • ‐ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺘﻬﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﯽ
  • ‐ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻭ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺟﻤﻌﺒﻨﺪﯼ ﻭ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻧﻬﺎﺋﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺣﺪﺍﺙ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﺟﺪﻳﺪ

دانلود طرح توجیهی درجه بندی و بسته بندی مرکبات مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : 39 صفحه

برای خرید روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

10000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.