طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی
موارد استفاده و کاربرد محصول : مصارف خوراکی
معرفی محصول :
از نقطه نظر علوم صنایع غذایی، کمپوت و مربا ها، میوه و سبزی نگهداری شده در شربت غلیظ شکر میباشد لیکن از نظر تعریف بازار، کمپوت ها میوه قوطی شده میباشند که نه تنها برای فصول غیر تولیدی آن میوه نگهداری می گردند، بلکه به وسیله پخته شدن و طی عملیات حرارتی، برخی آنزیمهای میوه از بین رفته و آن را برای مصرف افرادی مانند سالخوردگان و بیماران که امکان مصرف میوه تازه را ندارند، فراهم میسازد.
مرباها نیز محصولاتی هستند که در آن میوه یا سبزی علاوه بر ایجاد قابلیت نگهداری برای بلندمدت، یا تغییر طعم و شکل میوه و سبزی آن را برای مصرف به همراه کره، خامه و سرشیر آماده و مناسب می سازند. بنابراین در کل می توان گفت که کمپوتها و مرباها از نقطه نظر علمی تعاریف مشابهی دارند ولی از نظر بازار و مصرف کنندگان تفاوت هایی در شکل و محل مصرف وجود دارد ولی نکته قابل ذکر در اینجا آن است که هر دوی کمپوت و مربا از میوه و سبزی حاوی قند تهیه میشود….
دیدگاه ها