طرح کسب و کار تولید کنسروهای رژیمی
موارد استفاده و کاربرد : مصارف غذایی برای انسانها بعنوان غذا و کمک غذا
معرفی محصول :
در طرح کسب و کار تولید کنسروهای رژیمی هدف تولید محصولات کنسروی شیرین ( انواع کمپوت، مربا و شربت میوه) با استفاده از فروکتوز و استویا است . در این محصولات به دلیل عدم استفاده از شکر، قابلیت مصرف توسط افراد دیابتی وجود دارد و لذا به آنها اصطلاح محصولات رژیمی اطلاق می گردد.
محصولات مورد مطالعه ، در فهرست مواد غذائی منتج از محصولات کشاورزی قرار دارند. این محصولات بصورت مستقیم دارای مصارف غذائی برای انسان ها را دارند و لذا کلیه افراد جامعه به عنوان غذا و کمک غذا قابلیت مصرف آن را دارا می باشند . لیکن با توجه بر فرمولاسیون خاص در ساخت این محصولات و حذف مصرف شکر در آنان ، محصول تولیدی در گروه محصولات غذائی رژیمی طبقه بندی می گردد که مصرف آن برای افراد دیابتی و افرادی که چربی خون آنها بالا است ، مناسب و امکانپذیر خواهد بود…..
دیدگاه ها