طرح کسب و کار تولید گلوکز مایع
موارد استفاده و کاربرد محصول : صنعت نانوایی , بیسکوییت , کیک و شیرینی , شکلات و آب نبات
معرفی محصول :
گلوکز مایع (Liquid Gl UCOSe) یا شربت گلوکز (GlUCOSe Syr Up) ، محلول تصفیه شده و تغلیظ شده از پلی ساکاریدهاست که از هیدرولیز کردن (جداسازی) نشاسته ذرت توسط اسید یا آنزیم حاصل می شود. ماده جامد آن از چند کربوهیدرات گلوکز، دکستروز، مالتوز ساخته شده است . گاهی بدلیل خواص طبیعی نزدیکی که شربت ذرت (COrn Syf Up) به گلوکز مایع دارد بعنوان جایگزین آن استفاده می شود اما در مقدار شیرینی با هم متفاوتند. گلوکز مایع را میتوان بهترین جایگزین شکر دانست .
این ماده را همچنین بسته به نیاز می توان از نشاسته گندم، برنج و سیب زمینی نیز تهیه کرد. بسیاری از کارخانه ها برای حمل و نقل راحت تر گلوکز را بصورت پودر تولید می کنند طوریکه بعدا می توان با افزودن آب به ماده خشک گلوکز مایع را ایجاد کرد. بطور کلی این شیرین کننده مصنوعی بدلیل خواص شیمیایی برتر کاربرد فراوانی در صنایع غذایی (مانند شیرینی جات و صنایع تبدیلی انواع میوه) و همچنین دارو سازی داشته و استفاده از آن در حال گسترش در….
دیدگاه ها