طرح کسب و کار تولید مربا و کنسرو و ترشی قارچ
موارد استفاده و کاربرد محصول : مصارف خوراکی
معرفی محصول :
مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی می گیرد. طرح حاضر به بررسی تولید کنسرو و مربا و ترشی از قارچ می باشد.
صنعت کنسرو سازی ، یکی از اکتشافات بسیار مهم بشر می باشد که بواسطه آن امکان نگهداری مواد غذائی برای بلند مدت فراهم گردیده است . در اصطلاح فنی کنسرواسیون به مفهوم نگهداری غذا است که از طرق مختلف مانند قوطی کردن ، خشک کردن ، انجماد، نگهداری در شربت نمک و یا شکر و…. انجام می گیرد. در کشور ما کلمه کنسرو صرف نظر از مفهوم عام آن ، بصورت مترادف با قوطی کردن Canning مورد استفاده قرار می گیرد که در آن ماده غذائی در شربت شکر یا نمک به مدت طولانی نگهداری می گردد.
ولی همانطوریکه در بالا نیز ذکر شد کنسرو به مفهوم عام ” نگهداری غذا تحت شیوه های مختلف می باشد ” در طرح حاضر هدف تولید کنسرو قارچ است که به همان مفهوم عام نگهداری قارچ در آب نمک می باشد. این کنسرو در قوطی های فلزی ۵۰۰ گرمی بسته بندی شده و بصورت آماده مصرف به بازار عرضه خواهد شد. از نقطه نظر نوع قارچ مصرفی نیز باید گفت که در کشور ایران از قارچ صدفی برای تولید محصولات تبدیلی آن استفاده می گردد….
دیدگاه ها