موارد استفاده و کاربرد بسته بندی آجیل : خوراکی و تنقلات
معرفی محصول :
آجیل و خشکبار از جمله اقلام عمده مصرفی ایرانیان است که مردم بخصوص در روزهای پایانی سال در تکاپوی خرید آن هستند، هم اکنون علاوه بر نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا در سراسر کشور ، واحدهای صنفی این نیاز مردم را برآورده می کنند. بخش عمده نیاز آجیل و خشکبار ایام پرمصرف سال همچون شب یلدا و سال نو از تولید داخل تامین می شود و تنها در یک یا دو نوع قلم همچون بادام هندی و نوعی از بادام (بادام آمریکایی ) بخش خصوصی اقدام به واردات میکند.
فواید آجیل و خشکبار
بر اساس آخرین پژوهش ها، آجیل و مغزها مانند فندق، گردو، پسته نقش مهمی در تامین سلامتی بدن ایفا می کنند. بر خلاف تصور عوام که فکر می کنند این قبیل مواد خوراکی فاقد ارزش غذایی هستند، باید گفت که این مواد غذایی منابع سرشاری از پروتئین، مواد معدنی و ویتامینهای آنتی اکسیدانی هستند. مطالعات نشان می دهد مغزها یکی از مهمترین منابع غنی سلنیوم هستند که این ریز مغذی برای تامین سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است؛ همچنین دارای برخی خواصی ضد سرطانی است.
در این طرح ابتدا به بررسی و مطالعه بازار تولید از حیث عرضه محصولات پرداخته و سپس کارخانجات فعال این صنعت لیست شده است. با توجه به تعداد زیاد این کارخانجات ، این کارخانجات به تفکیک استان و نوع فرآوری درجدول الف – ۳ – ۱ جهت عرضه محصول ، آورده شده است….
عناوین طرح کارآفرینی پوست گیری و بسته بندی آجیل شامل :
- فصل اول خلاصه گزارش
- فصل دوم: معرفی طرح و سابقه
- فصل سوم : مطالعه بازار
- فصل چهارم: مواد اولیه و تاسیسات
- فصل پنجم: مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
- فصل ششم : منابع نیروی انسانی
- فصل هفتم : فنی و مهندسی
- فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
- فصل نهم: برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی
دیدگاه ها