no-img
طرح توجیهی

طرح کارآفرینی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح کارآفرینی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی
pdf
5500 تومان
1 فروش
5500 تومان – خرید

طرح کارآفرینی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی


Rate this post

طرح کارآفرینی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی

کاربرد محصول : جهت صبحانه و عصرانه

معرفی محصول :

تهیه مربا و مارمالاد از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است . مربا فراورده ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرایند پخت با افزودن مقداری آب و شکر  به دست می آید . اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است . و مارمالاد نوعی مرباست که میوه همراه با پوستش کاملا له و یکدست شده باشد . علیرغ نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی ، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف ، موجب از بین رفتن سرمایه های کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فراورده های کشاورزی به کشور می گردد . از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول ، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگداری بلند مدت این محصولات را صد چندان می نماید…..

 

عناوین طرح کارآفرینی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی شامل :

مقدمه
معرفی مربا و مارمالاد
ترکیب شیمیایی مربا و مارمالاد
نام و کد مربا و مارمالاد (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی مربا و مارمالاد
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
استاندارد و ویژگی های مربا و مارمالاد
ویژگیهای ظاهری مربا و مارمالاد
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی مربا و مارمالاد
نحوه بسته بندی محصول
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت مربا و مارمالاد در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد مربا و مارمالاد
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده مربا و مارمالاد
شرایط صادرات محصول
وضعیت عرضه و تقاضای مربا و مارمالاد
شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی مربا و مارمالاد
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات مربا و مارمالاد
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف مربا و مارمالاد
بررسی روند صادرات مربا و مارمالاد و امکان توسعه آن
شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات محصولات
محدودیتهای دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
چگونگی انتقال تکنولوژی
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح توجیهی تولید مربا و مارمالاد
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

 

طرح کارآفرینی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 46

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

5500 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.