طرح توجیهی تولید غذاهای جدید دریایی
موارد استفاده و کاربرد طرح توجیهی تولید غذاهای جدید دریایی : تولید غذای انسان
معرفی محصول :
غذاهای جدید حاصل از آبزیان که در حال جایگزین شدن برای انواع فراورده های گوشتی معمول جامعه می باشد ، شامل موارد زیر است : فیش برگر (برگر ماهی)، فیش فینگر (کباب لقمه ماهی)، فیش بالا (کوفته ماهی)، بستنی ماهی، اسنک ماهی، خمیر کتلت ماهی، خاویار رنگی، دودی گرم ماهی، ماهی شور خشک، ماهی شور مرطوب، سوخاری فیله ماهی، میگو سوخاری، ماریناد سرد ماهی (ترشی سرد ماهی)، ماریناد گرم ماهی (ترشی گرم ماهی)، ماریناد تخم ماهی (ترشی تخم ماهی)، فیش پیست (کرم خوراکی ماهی)، سالاد ماهی، سالاد میگو، ماکارونی ماهی، سوخاری کیلکا، میگوی نانی شده، پنیر ماهی، کباب کوبیده ماهی و سوسیس ماهی.
در طرح حاضر با توجه بر فرایند تولید و همچنین وضعیت تجاری شدن تولید محصولات فوق الذکر در ایران ، محصولات مورد نظر تولید که به عنوان غذای جدید حاصل از آبزیان محسوب می گردند، به صورت زیر خواهند بود.
- فیش برگر (برگر ماهی)
- فیش فینگر (کباب لقمه ماهی)
- میگو برگر
- خمیر ماهی (سوریمی)
دیدگاه ها