no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی
doc
10000 تومان
1 فروش
10000 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی


Rate this post

طرح توجیهی تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی مناسب برای اخذ وام و ارائه به ارگان ها و سازمان های اقتصادی و برای اهداف کارآفرینی و اشتغالزایی

کاربرد محصول : استفاده خوراکی

معرفی محصول :

ﺷﯿﺮ ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﻠﯽ ﻋﺒﺎرت اﺳﺖ از ﺗﺮاوش ﻫﺎي ﻏﺪد ﭘﺴﺘﺎﻧﯽ ﺣﯿﻮاﻧﺎت ﭘﺴﺘﺎﻧﺪار-ﻣﻌﻤﻮﻻً ﮔﺎو -ﮐﻪ ﻋﺎري از ﮐﻠﺴﺘﺮوم ﺑﻮده و از دوﺷﺶ ﮐﺎﻣﻞ ﯾﮏ ﯾﺎ ﭼﻨﺪ ﺣﯿﻮان ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻪ دﺳﺖ ﻣﯽ آﯾﺪ. در روزﻫﺎي اول ﺷﯿﺮ دﻫﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان ﮐﻠﺴﺘﺮوم (آﻏﻮز ﯾﺎ ﻣﺎك) ﺗﺮاوش ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ ﺗﺮ ﮐﯿﺐ آن ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﻮده و ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻬﺖ در ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻓﻮق اﺳﺘﺜﻨﺎء ﺷﺪه اﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ دام ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ اﻣﺮاﺿﯽ ﻧﻈﯿﺮ ورم ﭘﺴﺘﺎن ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﻪ ﺗﺮﺷﺤﺎت ﺣﺎﺻﻞ از دوﺷﺶ ﺷﯿﺮ اﺗﻼق ﻧﺨﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.

ﺷﯿﺮ ﭘﺎﺳﺘﻮرﯾﺰه :(Pasteurized milk) ﺷﯿﺮي اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮑﯽ از روﺷﻬﺎي ﻣﻌﻤﻮل ﭘﺎﺳﺘﻮرﯾﺰاﺳﯿﻮن ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﮕﻮﻧﻪ اي ﮐﻪ ﮐﻠﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﻬﺎي ﺑﯿﻤﺎرﯾﺰاي ﻏﯿﺮاﺳﭙﻮردار آن از ﺑﯿﻦ رﻓﺘﻪ و ﺗﻌﺪاد ﻣﯿﮑﺮوﺑﻬﺎي ﻏﯿﺮﺑﯿﻤﺎرﯾﺰاي آن ﺑﻪ ﺣﺪاﻗﻞ رﺳﯿﺪه و ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮات در ﺗﺮﮐﯿﺐ آن ﺣﺎﺻﻞ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ.

ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت اﺻﻠﯽ ﺷﯿﺮ ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از: آب، ﭼﺮﺑﯽ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات (ﻻﮐﺘﻮز) و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ (اﻣﻼح ﯾﺎ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ). ﺑﻪ ﻣﺠﻤﻮع ﭼﺮﺑﯽ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و اﻣﻼح اﺻﻄﻼﺣﺎً ﮐﻞ ﻣﻮاد ﺟﺎﻣﺪ و ﺑﻪ ﻣﺠﻤﻮع ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و اﻣﻼح، ﻣﻮاد ﺟﺎﻣﺪ ﺑﺪون ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ و ﯾﺎ ﺑﻪ اﺧﺘﺼﺎر ﻣﻮاد ﺟﺎﻣﺪ ﺑﺪون ﭼﺮﺑﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ. ﺑﻪ ﺷﯿﺮي ﮐﻪ ﭼﺮﺑﯽ آن ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ ﺷﯿﺮ ﭘﺲ ﭼﺮخ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ ﮐﻞ ﻣﻮاد ﺟﺎﻣﺪ آن ﻫﻤﺎن ﻣﻮاد ﺟﺎﻣﺪ ﺑﺪون ﭼﺮﺑﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﻣﯿﺰان اﯾﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت در ﺷﯿﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻋﻠﺖ اﺻﻠﯽ آن ﺗﻔﺎوت در ﻧﯿﺎز ﻧﻮزادان اﺳﺖ و ﻻزم اﺳﺖ ﺗﺮﮐﯿﺐ آن ﺑﻪ ﻧﻮﻋﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﻧﯿﺎز ﻧﻮزاد را در ﻣﺎه ﻫﺎي اوﻟﯿﻪ ﺑﺮﻃﺮف ﺳﺎزد…..

 

طرح توجیهی تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی شامل عناوین زیر می باشد :

  • ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺤﺼﻮل
  • -1-1 ﻧﺎم و ﮐﺪ ﻣﺤﺼﻮل (آﯾﺴﯿﮏ) -2-1 ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ
  • -3-1 ﺷﺮاﯾﻂ واردات لبنیات
  • -4-1 ﺑﺮرﺳﯽ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪارد
  • -5-1 ﺑﺮرﺳﯽ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﯿﻨﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ داﺧﻠﯽ و ﺟﻬﺎﻧﯽ م
  • -6-1 ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﮐﺎرﺑﺮد
  • -7-1 ﺑﺮرﺳﯽ ﮐﺎﻻﻫﺎي ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ و ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -8-1 اﻫﻤﯿﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮑﯽ ﮐﺎﻻ در دﻧﯿﺎي اﻣﺮوز
  • -9-1 ﮐﺸﻮرﻫﺎي ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -10-1ﺷﺮاﯾﻂ ﺻﺎدرات شیر ، ماست و خامه
  • -2 وﺿﻌﯿﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎی شیر ، ماست و خامه
  • -1-2 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪي ﻓﻌﺎل
  • -2-2 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎي در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -3-2 ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ واردات
  • -4-2 ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف شیر ، ماست و خامه
  • -5-2 ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﺻﺎدرات
  • -6-2 ﺑﺮرﺳﯽ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -3 ﺷﺮح ﻓﺮآﯾﻨﺪ و ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژﯾﻬﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪ
  • -4 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژﯾﻬﺎي ﻣﺮﺳﻮم
  • -5 ﺑﺮرﺳﯽ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﯿﺖ اﻗﺘﺼﺎدي و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬازي ﺛﺎﺑﺖ
  • -6 ﻣﯿﺰان ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ
  • -7 ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺟﺮاي ﻃﺮح
  • -8 وﺿﻌﯿﺖ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻧﯿﺮوي اﻧﺴﺎﻧﯽ و اﺷﺘﻐﺎل
  • -9 ﺑﺮرﺳﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ و ﺳﺎﯾﺮ اﻣﮑﺎﻧﺎت
  • -10 وﺿﻌﯿﺖ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻫﺎي اﻗﺘﺼﺎدي و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ
  • -11 ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ و ﺟﻤﻌﺒﻨﺪي و ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎي ﺟﺪﯾﺪ

طرح توجیهی تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : 94 صفحه

10000 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.