no-img
طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق - طرح توجیهی


طرح توجیهی
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق
pdf
5500 تومان
0 فروش
5500 تومان – خرید

طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق


Rate this post

طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق

کاربرد محصول : تنقلات

معرفی محصول :

کاکائو بومی آمریکای جنوبی ، آمریکای مرکزی و مکزیک است . و حداقل به مدت سه هزار سال در این مناطق کشت می شده است . مدارک باستان شناسی حاکی از کشت و استفاده از این ماده در هندوراس در حدود 1100 سال پیش از میلاد مسیح است . شکلات در قسمت آمریکای مرکزی ، نوعی کالای لوکس محسوب می شد و از دانه های کاکائو هم به عنوان پول استفاده می کردند . در گذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی های شکلاتی کاربرد داشته است .

اولین بار فاتحان اسپانیایی کاکائو را برای نشان دادن به شاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آوردند و خیلی زود این ماده جزو مواد غذایی قاره اروپا گردید . آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی ها استفاده می شد که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه می کردند تا تلخی آن گرفته شود . تا قرن 17 شکلات در اروپا ماده غذایی گران قیمتی محسوب می شد  که تنها ثروتمندان از آن استفاده می کردند . در سال 1828 هلندی ها روشی اختراع کردند که در طی آن چربی دانه های کاکائو را می گرفتند و ……..

 

عناوین طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق شامل :

مقدمه
معرفی شکلات
ترکیب شیمیایی شکلات
نام و کد شکلات (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی محصول
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
استاندارد و ویژگی های شکلات
ویژگیهای ظاهری شکلات
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی شکلات
نحوه بسته بندی شکلات
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت شکلات در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد شکلات
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات شکلات
وضعیت عرضه و تقاضای شکلات
شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی محصول
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات شکلات از آغاز برنامه سوم
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف شکلات از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
شرحی بر وضعیت گذشته صادرات شکلات
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات محصولات
محدودیتهای دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
چگونگی انتقال تکنولوژی
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

 

طرح توجیهی تولید شکلات مرکب با پایه فندق مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 44

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

5500 تومان – خرید


درباره نویسنده

افشین 710 نوشته در طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.