طرح توجیهی بسته بندی اسانس از گیاهان دارویی
طرح توجیهی بسته بندی اسانس از گیاهان دارویی
کاربرد محصول : طعم دهنده و خوشبو کننده داروها و غذاها -تولید عطرها و اسپری های خوشبو کننده و …
معرفی محصول :
هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد و بسته بندي اسانس از گياهان داروئي است . در اين بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در دست احداث , منابع تامين مواد اوليه و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است.
اسانس ها پس از اينكه از گياهان استخراج شدند و به عنوان طعم دهنده و معطر كننده داروها و غذاها مورد استفاده قرار مي گيرند. اسانسها در صنايع آرايشي براي تهيه عطر ها, اسپري هاي خوشبو كننده و در صنايع بهداشتي به عنوان معطر كننده صابون،خمير دندان و … كاربرد فراواني دارند. همچنين جهت موميايي كردن اجساد نيز كاربرد دارند. البته يكي از مهمترين كاربرد هاي اسانس در اثرات درمان كنندگي آنها مي باشد…..
موضوعات بررسی شده در طرح توجیهی بسته بندی اسانس از گیاهان دارویی :
فصل اول
- -1 ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺤﺼﻮل
- -1-1 ﻣﺸﺨﺼﺎت ﮐﻠﯽ ﻣﺤﺼﻮل
- -2-1 ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ
- -3-1 ﺷﺮاﯾﻂ واردات و ﺻﺎدرات
- -4-1 اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎي ﻣﻠﯽ وﺟﻬﺎﻧﯽ
- -5-1 ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ داﺧﻠﯽ و ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻣﺤﺼﻮل
- -6-1 ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﮐﺎرﺑﺮد اسانس گیاهان دارویی
- -7-1 ﮐﺎﻻﻫﺎي ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ و ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
- -8-1 اﻫﻤﯿﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮏ ﮐﺎﻻ در دﻧﯿﺎي اﻣﺮوز
- -9-1 ﮐﺸﻮرﻫﺎي ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
فصل دوم
- -2 وﺿﻌﯿﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ
- -2-2 ﺑﺮرﺳﯽ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداري و وﺿﻌﯿﺖ ﻃﺮﺣﻬﺎي ﺟﺪﯾﺪ و ﻃﺮﺣﻬﺎي ﺗﻮﺳﻌﻪ و در دﺳﺖ اﺟﺮا
- -3-2 ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ واردات ﻣﺤﺼﻮل
- -4-2 ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف اسانس گیاهان دارویی
- -5-2 ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل
- -6-2 ﺑﺮرﺳﯽ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﯾﺎ اوﻟﻮﯾﺖ ﺻﺎدرات
- 1و-2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺟﻤﺎﻟﯽ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژي و روﺷﻬﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژي ﻫﺎي ﻣﺮﺳﻮم در ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺤﺼﻮل
- -1-1 ﺗﻘﻄﯿﺮ
- -1-1-1 ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن
- -2-1-1 ﺗﻘﻄﯿﺮ ﺑﻪ وﺳﯿﻠﻪ آب
- -3-1-1 ﺗﻘﻄﯿﺮﺑﺎ ﺑﺨﺎر و آب
- -4-1-1 ﺗﻘﻄﯿﺮ ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب
- -5-1-1 ﺗﻘﻄﯿﺮ اﺳﺘﺨﺮاﺟﯽ
- -2-1 اﺳﺘﺨﺮاج ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﺣﻼل
- -1-2-1 ﺧﯿﺴﺎﻧﺪن
- -2-2-1 دم ﮐﺮدن
- -3-2-1 ﻣﺎﺳﺮاﺳﯿﻮن
- -4-2-1 اﺳﺘﺨﺮاج ﺗﻮﺳﻂ ﺣﻼل ﻫﺎي ﻓﺮار
- -5-2-1 اﺳﺘﺨﺮاج ﺑﻪ وﺳﯿﻠﻪ ﮔﺎز دي اﮐﺴﯿﺪ ﮐﺮﺑﻦ
- -3-1 ﻓﯿﻠﺘﺮ ﮐﺮدن
- -4-1 ﭘﺮس ﮐﺮدن
- -5-1 اﻧﺒﺎر ﮐﺮدن و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي
- -6-1ﻃﺮاﺣﯽ ﻓﺮآﯾﻨﺪ
- -7-1 ﻧﻘﺸﻪ ﺟﺎﻧﻤﺎي ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ
فصل سوم
- -3 ﺑﺮرﺳﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﯿﺖ اﻗﺘﺼﺎدي ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮآورد ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاري ﺛﺎﺑﺖ
- -1-3 ﻣﺤﻮﻃﻪ ﺳﺎزي
- -2-3 ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن
- -3-3 ﻣﺎﺷﯿﻦ آﻻت
- -4-3 ﺗﺎﺳﯿﺴﺎت
- -5-3 وﺳﺎﺋﻂ ﻧﻘﻠﯿﻪ
- -6-3 ﺗﺠﻬﯿﺰات و وﺳﺎﺋﻞ اداري و ﺧﺪﻣﺎﺗﯽ
- -7-3 ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﻣﺘﻔﺮﻗﻪ و ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﻧﺸﺪه
- -8-3 ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﻗﺒﻞ از ﺑﻬﺮه ﺑﺮداري
- -9-3 ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ در ﮔﺮدش
- -10-3 ﺑﺮآورد ﺣﻘﻮق و دﺳﺘﻤﺰد
- -11-3 ﺑﺮآورد آب, ﺑﺮق, ﺳﻮﺧﺖ و ارﺗﺒﺎﻃﺎت
- -12-3 ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﺗﻌﻤﯿﺮ و ﻧﮕﻬﺪاري و اﺳﺘﻬﻼك
- -13-3 ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﻣﺘﻔﺮﻗﻪ و ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﻧﺸﺪه ﺗﻮﻟﯿﺪ
- -14-3 ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﺗﻮزﯾﻊ و ﻓﺮوش
- -15-3 ﺟﺪول ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﺛﺎﺑﺖ و ﻣﺘﻐﯿﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ
- -16-3 ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﯿﺮي
فصل چهارم
- -4 ﻣﯿﺰان ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﺤﻞ ﺗﺎﻣﯿﻦ آن
- -5 ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮاي اﺟﺮاي طرح توجیهی بسته بندی اسانس از گیاهان دارویی
- -6 وﺿﻌﯿﺖ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻧﯿﺮوي اﻧﺴﺎﻧﯽ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
- -7 ﺑﺮرﺳﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﮑﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﯽ و ارﺗﺒﺎﻃﯽ و ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ اﻣﮑﺎن ﺗﺎﻣﯿﻦ آﻧﻬﺎ در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮاي اﺟﺮاي ﻃﺮح
- -8 وﺿﻌﯿﺖ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻫﺎي اﻗﺘﺼﺎدي و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﮐﯽ و ﺣﻤﺎﯾﺘﻬﺎي ﻣﺎﻟﯽ
- -9 ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪي و ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﯾﯽ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪ ﻫﺎي ﺟﺪﯾﺪ
- -10 در ﺻﻮرت ﭘﯿﻮﺳﺘﻦ اﯾﺮان ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﺠﺎرت ﺟﻬﺎﻧﯽ وﺿﻌﯿﺖ اﯾﻦ ﭘﺮوژه ﻫﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد
- ﻣﺮاﺟﻊ
- ﭘﯿﻮﺳﺖ ﻫﺎ ( ﺑﺨﺶ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎي ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﻗﻮاﻧﯿﻦ واردات و ﺻﺎدرات اﺳﺎﻧﺲ )
دانلود طرح توجیهی بسته بندی اسانس از گیاهان دارویی مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
دیدگاه ها